Web Analytics

Incendii la Câmpulung și Curtea de Argeș

de | 14.04.2020 17:56 | Actualitate

 

Luni, 13.04.2020, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Incendiu puternic a mistuit o anexă gospodărească din municipiul Câmpulung. Două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung s-au deplasat la fața locului pentru lichidarea incendiul ce se manifesta violent la întreaga construcție, aceasta fiind construită din lemn. A ars anexa de aproximativ 50 mp.

La un alt incendiu izbucnit la o casă din municipiul Curtea de Argeș au intervenit două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș, care au acționat pentru lichidarea incendiului și protejarea construcție de flăcările ce amenințau să o cuprindă cu repeziciune. Au ars bunuri combustibile depozitate în pod pe o suprafață de aproximativ 50 mp, circa 20 mp din plafonul din lemn și aproximativ 10 mp de lambriu.

Echipajele de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă ale I.S.U. Argeș au intervenit, de asemenea, pentru stingerea a 8 incendii izbucnite la aproximativ 23.600 mp de vegetație uscată și mărăciniș și circa 1400 kg de gunoi menajer în orașul Ștefănești și localitățile Mozăceni, Coșești, Albeștii de Argeș, Moșoaia, Albota, Bascov, Mărăcineni și Stolnici.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii