Web Analytics

Incendii izbucnite la vegetația uscată în șase localități argeșene

de | 9.03.2017 08:57 | Actualitate

vegetatie uscataÎn ziua de 8 martie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii izbucnite la vegetația uscată.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în comuna Dârmănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 10.000 mp de vegetație uscată și mărăciniș și 200 ml gard din lemn.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție Nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Leordeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată, cu posibilități de propagare la pădurea învecinată. Au ars aproximativ 10.000 mp de vegetație uscată.

Trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă și un camion de intervenție de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu au intervenit și în municipiul Pitești, strada Zamfirești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată, care s-a propagat la litiera din apropiere. Au ars aproximativ 7 ha de vegetație uscată și mărăciniș și 4000 mp litieră de pădure.

Totodată, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe A1, la km 114, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 3000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție Nr. 2 Vedea a intervenit în localitatea Uda, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit, de asemenea, în comuna Dârmănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Aici au ars aproximativ 1000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție Nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Topoloveni, strada Vițichești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 400 mp de vegetație uscată, 5 ml gard din lemn și 10 pruni.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în orașul Ștefănești, strada Steriade, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 200 mp de vegetație uscată.

Totodată, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție Nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Topoloveni, strada Crințești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 2 ha de vegetație uscată.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii