Web Analytics
scris luni, 01.10.2018

Incendii în Pitești, Popești, Corbeni și Bascov

 

Incendii în Pitești, Popești, Corbeni și Bascov

În ziua de 30.09.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Pitești, strada Andrei Marinescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 550 mp de vegetație uscată;

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Popești, sat Palanga, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 5.000 mp de vegetație uscată.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Corbeni, sat Oești Pământeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, strada Mică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 3.000 mp de vegetație uscată.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 13 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la unul dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită