Web Analytics

Incendii în Pitești, Popești, Corbeni și Bascov

de | 1.10.2018 13:23 | Actualitate

 

În ziua de 30.09.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Pitești, strada Andrei Marinescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 550 mp de vegetație uscată;

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Popești, sat Palanga, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 5.000 mp de vegetație uscată.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Corbeni, sat Oești Pământeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, strada Mică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 3.000 mp de vegetație uscată.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 13 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la unul dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii