Web Analytics

Incendii în Pitești, Mioveni și Bascov

de | 12.03.2018 09:56 | Actualitate

foc agrÎn ziua de 11 martie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, strada Dealul Viilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în balconul unui apartament. Au ars elementele de mobilier din balcon și termopanul.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu autoscara mecanică și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Călugăreni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament. A ars grăsimea din oala uitată pe aragaz.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, strada Părăști, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință. Au ars: hârtie-carton circa 5 kg și tocul ușii.

Un echipaj cu o autospecială cu apă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Bascov, strada Lunca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 3 ha de vegetație uscată.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii