Web Analytics

Incendii în Pitești, Dâmbovicioara, Lunca Corbului și Teiu

de | 21.08.2018 10:56 | Actualitate

În ziua de 20.08.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Cuza Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la resturi menajere depozitate într-o gospodărie nelocuită. Au ars aproximativ 5 kg de gunoi menajer.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Smeurei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars: elemente din plastic și cauciuc de la compartimentul motor.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Dâmbovicioara, sat Valea Urdii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un brad aflat în interiorul unei păduri.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Lunca Corbului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 50 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Teiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 100 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii