Web Analytics

Incendii în mai multe localități din județul Argeș

de | 16.01.2018 09:20 | Actualitate

incendiiCCÎn ziua de 15 ianuarie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în localitatea Vulturești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 10 mp și 100 kg de fân depozitat în podul casei.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Hârsești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 30 mp, obiecte de mobilier și vestimentare.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Berevoești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. A ars funinginea de pe coș.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung – Punctul de Lucru Rucăr a intervenit în localitatea Rucăr, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Micești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. A ars autoturismul în proporție de 80%.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Șuici, sat Păuleni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, de 87 de ani, care suferise un atac de panică, dar care a refuzat transportul la spital.
A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii