Web Analytics

Incendii în localitățile Călinești, Rătești, Rociu, Stâlpeni, Lunca Corbului și Pitești

de | 23.09.2020 12:42 | Actualitate

 

Marți, 22.09.2020, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă ale I.S.U. Argeș au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiilor izbucnite la circa 95.000 mp vegetație uscată, mărăciniș, lăstăriș și gunoi menajer aproximativ 200 de kg în localitățile Călinești, Rătești, Rociu, Stâlpeni și Pitești.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Lunca Corbului la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case nelocuite.

Au ars acoperișul casei și al unor anexe pe aproximativ 50 de mp, magazia și materialele combustibile depozitate în aceasta pe circa 30 de mp.

Pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au intervenit în localitatea Călinești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o cameră a unei case. Au ars mobilierul din dormitor, fereastra interioară și cea exterioară și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 20 de mp.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii