Web Analytics

Incendii în Câmpulung, Rucăr, Buzoești și Leordeni

de | 28.09.2018 12:16 | Actualitate

 

În ziua de 27.09.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Buzoești, sat Ionești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 2000 mp de vegetație uscată și 200 ml gard din lemn.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Leordeni, sat Glâmbocata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 1000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în municipiul Câmpulung, strada Drumul Morii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp și anexele gospodărești pe 20 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung – Punctul de Lucru Rucăr a intervenit în localitatea Rucăr, strada Brașovului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coș de fum.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii