Web Analytics

Încă o tentativă de alegere de viceprimar la Albeştii de Muscel

de | 15.06.2017 17:45 | Politica si Administratie

01 NaftanailaEste binecunoscut faptul că, după ce a pierdut doi primari, comuna Albeştii de Muscel îl va recupera pe unul dintre ei. Norocul a fost că actualul edil suspendat, Cătălin Manta, a fost lovit doar de o decizie în instanţa de contencios administrativ, nu de o condamnare penală ca în cazul lui Ion Năftănăilă, primul primar din istoria post-revoluţionară a localităţii (Albeştii de Muscel a apărut după anul 2000, prin divizarea comunei Bughea de Sus).

Iar chestiunea cu nu e primarul-uite primarul nu e singura ciudăţenie din localitatea cu oameni puţini şi suprafaţă imensă! Când a picat Manta – iar asta se întâmpla prin decembrie anul trecut – Albeştii de Muscel nu avea nici măcar viceprimar care să preia sarcinile unui şef de administraţie publică. În grabă a fost desemnat un consilier local cu atribuţii de primar şi de atunci situaţia a rămas neschimbată.
Recent a mai existat o tentativă de alegere a unui viceprimar, însă interesele politice şi incertitudinile au blocat demersul. Zilele acestea se aşteaptă reinstalarea lui Manta în funcţia de primar şi va avea loc o nouă încercare de a fi desemnat un secund la comandă. Nu de alta, dar la cum s-au derulat faptele până acum, nicio surpriză nu mai este exclusă la Albeştii de Muscel.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii