În Săptămâna Patimilor, fostul primar Ţâroiu e citat la proces

de | 8.04.2021 13:44 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

Liviu Țâroiu, fostul primar al Câmpulungului, trebuie să se prezinte la instanța de judecată în data de 27 aprilie a.c., în cazul accidentului rutier în care a fost implicat pe 5 ianuarie 2020. Reamintim că Liviu Țâroiu se afla băut la volanul mașinii primăriei, atunci când a lovit un alt autoturism, staționat la semafor, pe bulevardul I.C. Brătianu din Câmpulung. Nu au existat victime, doar pagube materiale. Aparatul etilotest a indicat în cazul primarului 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat și Ţâroiu a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Polițiștii au întocmit atunci dosar penal conform art. 336 din Codul Penal și au luat măsura reținerii permisului de conducere. Pe 23 februarie a fost înregistrat dosarul la Judecătoria Câmpulung pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art. 336 NCP)”, iar pe 26 martie s-a constatat legalitatea rechizitoriului. Primul termen este prevăzut pentru marți, 27 aprilie, adică în Săptămâna Patimilor, după cum se arată pe portalul Judecătoriei Câmpulung.

Citește și Liviu Ţâroiu şi alţi doi consilieri PSD au dat-o în judecată pe primăriţa Câmpulungului

Citește și Scos din casa de oaspeţi a Câmpulungului, Ţâroiu o face obraznică pe Lasconi

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: campulung,dosar penal,liviu taroiu

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...