Jurnalul de Arges
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF
No Result
View All Result
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF
No Result
View All Result
Jurnalul de Arges

Ultimele știri

Mihai chirica împroșcat cu iaurt

Un bărbat din Pitești l-a împroșcat cu iaurt pe primarul Iași-ului

2 ore ago
calin popescu tariceanu

DNA merge mai departe: Din “suspect” în dosarul de luare de mită, Tăriceanu devine “inculpat”

3 ore ago
Sorin Cîmpeanu, ministrul învățământului

Până acum, 6000 de angajați din învățământ s-au vaccinat

3 ore ago
PS-Calinic-Botosaneanul

ÎPS Calinic Botoșăneanul interzice preoţilor să citească viitorul

8 ore ago

Categorii

  • Actualitate
  • Bani europeni
  • Blitz
  • Caricaturi
  • Culise
  • Cultura
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Home
  • Jurnalul Universitar
  • Omul saptamanii
  • Opinii
  • Politica si Administratie
  • Sport
  • Turism

În ce condiții pot funcționa terasele restaurantelor. Ce a transmis șeful DSVSA Argeș

În ce condiții pot funcționa terasele restaurantelor. Ce a transmis șeful DSVSA Argeș 1
byAntoniu Neguț
8 luni ago
in Actualitate, Home
Începând cu data de 1 iunie, s-au deschis terasele restaurantelor. Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş transmite printr-un comunicat de presă, că sunt permise activitățile de preparare, servire și consum al produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice la terasele sau spațiile deschise din exteriorul unităților de alimentație publică doar dacă se respectă următoarele condiţii:

– Starea de întreținere a tuturor spațiilor, facilităților, echipamentelor și ustensilelor care se utilizează pentru recepția, depozitarea, prepararea, gătirea și servirea produselor alimentare;

– Asigurarea de dispozitive și substanțe biocide avizate, necesare dezinfectării mâinilor personalului lucrător, a spațiilor și facilităților, echipamentelor și ustensilelor precum și echipamente de protecție a personalului;

– Alimentele, materiile prime și ingredientele care se află în unitate să nu prezinte modificări organoleptice, risc de contaminare sau depreciere ;

– Aprovizionarea cu produse alimentare să se facă numai din unități autorizate/înregistrate sanitar

– Interzicerea manipulării alimentelor de către persoane care care nu dețin documente care să ateste starea de sănătate a acestora conform legislației medicinei muncii în vigoare;

– Implementarea de proceduri de autocontrol și bune practici de igiena bazate pe principiile HACCP.

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required


Tags: comunicatdirectorDsvsainformareregulisorescuterase

Related Posts

Mihai chirica împroșcat cu iaurt
Actualitate

Un bărbat din Pitești l-a împroșcat cu iaurt pe primarul Iași-ului

25/01/2021 - 21:52
calin popescu tariceanu
Actualitate

DNA merge mai departe: Din “suspect” în dosarul de luare de mită, Tăriceanu devine “inculpat”

25/01/2021 - 21:33
Sorin Cîmpeanu, ministrul învățământului
Actualitate

Până acum, 6000 de angajați din învățământ s-au vaccinat

25/01/2021 - 21:20
PS-Calinic-Botosaneanul
Actualitate

ÎPS Calinic Botoșăneanul interzice preoţilor să citească viitorul

25/01/2021 - 16:35

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.


  • ADRIAN VOLINTIRU: "Sunt surprins şi bulversat de revocarea mea nemotivată de la conducerea Romgaz"
  • Revenirea SUA în acordul climatic de la Paris va accelera investiţiile în economia verde
  • Va rezista optimismul pieţelor în faţa celor mai mari presiuni inflaţioniste din ultimii 50 de ani?
  • ISTORICUL PRIVATIZĂRII IN ROMÂNIA "Primul val de consum, nu de investiţii (II)"
  • Economia zonei Euro reintră în teritoriul contracţiei la debutul lui 2021
  • "Care"
  • ACHIZIŢII EŞUATE, NICIUN VINOVAT Trenul care nu mai vine
  • ANDREI RĂDULESCU, BANCA TRANSILVANIA "Momentul favorabil din sfera pieţelor financiare internaţionale s-ar putea prelungi până în luna mai"
  • BT ASSET MANAGEMENT: "Este improbabil ca BNR să nu mai opereze încă cel puţin o tăiere de dobândă, până la 1%"

Next Post
DOLIU ÎN ARGEȘ! PĂRINTELE SERAFIM CAIEA S-A STINS DIN VIAȚĂ 2

DOLIU ÎN ARGEȘ! PĂRINTELE SERAFIM CAIEA S-A STINS DIN VIAȚĂ

  • Contact
  • Confidențialitate
  • Cookies

Redacție

  • Redactor șef: Gabriel Grigore;
  • Manager: Cristian Vasile;
  • Director economic: Claudia Sima;
  • Secretar general de redacţie: Alina Crângeanu;
  • Senior editor: prof. dr. Cornel Carp, avocat Maria Cristina Leţu, doctor în Drept;
  • Redacţia: Marius Ionel, Cornel Drăghici, Cătălin Ion Butoiu, Mari Tudor, Izabela Moiceanu, Marian Staicu, Cristina Simion;
  • Corectură: Corina Grigore;
  • Grafică: Bogdan Pintilie;
  • DTP și procesare imagine: Cristian Radu.

Contact:

  • e-mail: jurnaldearges@gmail.com
  • Tel: 0248.221774
  • Fax Contabilitate: 0248.223271

 

TRAFIC

© 2020 Jurnal de Argeș - partener în rețeaua PressHub.

No Result
View All Result
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF

© 2020 Jurnal de Argeș - partener în rețeaua PressHub.