Web Analytics
scris sâmbătă, 19.10.2024

Imobil de 19 etaje construit ilegal va fi demolat

Vineri, judecătorii de la Curtea de Apel București au dat o decizie definitivă împotriva intrării în legalitate a clădirii Catedrala Plaza, astfel că imobilul de 19 etaje construit ilegal în centrul Bucureștiului va fi demolat, după 18 ani de procese.

Imobil de 19 etaje construit ilegal va fi demolat

Primarul general, Nicușor Dan, spune că demolarea costă 5-8 milioane euro, care vor fi plătite de PMB și vor fi solicitate de la Primăria Sectorului 1, pentru că primarul sectorului 1 a dat autorizația.

Citește și Zi tristă pentru Câmpulung. S-a constituit noul consiliu local!

„Am dat o dispoziție de demolare în 2022, proprietarul a obținut suspendarea în instanță. Singurul motiv al suspendării a fost un litigiu de intrare în legalitate. Această chestiune nu mai există de azi. Estimativ, într-un an de zile vom avea o decizie definitivă și vom începe demolarea”, a declarat pentru Antena3, Nicușor Dan. Acesta a spus că procesele pentru demolarea Cathedral Plaza au costat municipalitatea în jur de 30-40.000 de lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...