Web Analytics

Ilie Bărbulescu: ”Mă opresc oamenii pe stradă şi mă întreabă: «Nea Ilie, mata nu ai un tricou acolo?»”

de | 9.01.2020 14:02 | Sport

# Polemici vizavi de deschiderea magazinului oficial al FC Argeş # Cristian Gentea, președintele FC Argeș: ”Când faci ceva bun, există și persoane nedreptățite, iar acele persoane au o implicare total inexistentă”

”Campionul de la Sevilla”, Ilie Bărbulescu, fost jucător important al FC Argeș, a criticat conducerea clubului din Trivale pentru că, la deschiderea de la sfârșitul anului trecut a magazinului FC Argeș din centrul Piteștiului, nu au fost invitate fostele glorii alb-violete. De asemenea, Bărbulescu susține că în acest magazin trebuia să se regăsească tricouri personalizate cu numele fostelor glorii din Trivale. În replică, Cristian Gentea, președintele CA al FC Argeș, spune că întotdeauna sunt persoane nedreptățite când faci un lucru bun și că pe viitor în acest magazin vor exista și tricouri personalizate.

”Domnule, nu ne-a invitat nimeni. Nici pe mine, nici pe Radu II, Telu Stancu sau Mihai Zamfir”

Ilie Bărbulescu: ”Chiar m-am bucurat că s-a dat un spațiu și că am votat noi în Consiliul Local să se dea un spațiu pentru acest magazin de prezentare a suflării alb-violete. Însă este strigător la cer faptul că nu au fost invitați la această deschidere și foștii fotbaliști ai FC Argeș. Nu mă refer la mine, mă refer la Radu II, Mihai Zamfir, Doru Radu și mulți alții, fotbaliști care au făcut istorie la FC Argeș. Trag un semnal de alarmă spunând că toate tricourile de la acest magazin sunt inscripționate cu Primăria Pitești. Mi-a dat lumea telefon și mi-a spus că ei sunt cu FC Argeș, nu cu Primăria Pitești… Sunt indignat că toate fostele mari glorii ale lui FC Argeș nu au fost invitate la acest eveniment de deschidere a unui magazin de prezentare a clubului. Trebuia să ne dea și nouă acolo un abțibild ceva… Această indignare nu este numai a mea, este a suporterilor, care m-au sunat și m-au întrebat dacă nu am fost invitat sau dacă nu am vrut să merg acolo. Domnule, nu ne-a invitat nimeni! Ăsta este adevărul! Și vorbesc și în numele lui Radu II, Telu Stancu sau Mihai Zamfir. Ce dracu? Recunosc că inițiativa de a avea un astfel de magazin este una foarte bună, de a arăta și istoria noastră, dar văd că o îngenunchiază alții… Campionii Europei sunt ignorați și alții își fac imagine… Golgheterul României de două ori, jucători de națională, care au făcut istorie sub culorile alb-violete, să nu fie prezenți aici mie mi se pare că suntem de râsul lumii. Păi, îmi spun oamenii pe stradă: «Nea Ilie, mata nu ai un tricou acolo?». Le-am spus că nu am și că nu depinde de mine!”.

Gentea: ”Nu am ce să declar. Deschiderea a fost organizată de Primărie și fără mine… ”

Cristian Gentea, președintele CA al FC Argeș: ”Am fost plecat din țară în acea perioadă. Nu am ce să declar! Deschiderea a fost organizată de Primărie și fără mine… În ceea ce privește tricourile personalizate cu foști jucători ai FC Argeș, vă pot spune că acest lucru se va face în timp, abia ne-am apucat… Primăria Pitești nu poți să nu o pui pe tricouri, pentru că, până la urmă, este membru fondator și se vede cât din bugetul acestei asociații vine de la Primăria Pitești. Nu văd de ce deranjează acest lucru! Cei care sunt nemulțumiți să aducă sponsori sau acționari și atunci este în regulă. Întotdeauna când faci ceva bun, există și persoane nedreptățite, iar acele persoane au o implicare total inexistentă în acest lucru. Acest magazin oficial al FC Argeș aparține Asociației «Campionii FC Argeș». Spațiul este pus la dispoziție de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și toți banii care se încasează în urma vânzărilor făcute intră în contul asociației”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii