Web Analytics

Iese la iveală o altă plângere împotriva lui Stelică Crăciun şi îngropată în sertarele IPJ Argeş

de | 4.09.2020 10:33 | Dezvăluiri

# În urmă cu două luni, patronul de la Vlăsia a reclamat la 112 că Stelică Crăciun a intrat abuziv în sediul firmei sale din cartierul Trivale și i-a amenințat și agresat fiul # Lunea trecută, în biroul comandantului Mihai Neagoe, omul de afaceri Aurel Săvulescu a aflat că plângerea sa a fost uitată într-un fișet de la Poliția Municipiului Pitești, deoarece doamna subcomisar care se ocupă de caz a plecat în… concediu # Dacă Stelică Crăciun era pus cu botul pe labe încă de atunci, pentru același gen de fapte, nu se mai întâmplau bătaia și șantajul de acum două săptămâni de la Mărăcineni
Se strânge lațul în jurul gâtului lui Stelică Crăciun. Și asta fiindcă la adresa acestuia există o adevărată colecție de plângeri penale. O astfel de plângere împotriva controversatului personaj care terorizează de ani buni Mărăcineniul și nu doar a fost depusă de omul de afaceri piteștean Aurel Săvulescu, patronul firmei Vlăsia, în urmă cu două luni. Numai că ce să vezi…! Plângerea a fost uitată sau rătăcită într-unul din sertarele de la Poliția Municipiului Pitești. Acum două luni, Crăciun a dat buzna în cartierul Trivale, acolo unde își are sediul firma de panificație a lui Aurel Săvulescu. Pentru că la sediu se afla doar fiul acestuia, Stelică Crăciun și-a vărsat nervii pe băiat, care a reușit să fugă, după ce a fost amenințat și agresat. Incidentul a fost reclamat la 112 și cazul preluat de Poliția Municipiului Pitești, după ce Aurel Săvulescu a depus plângere penală împotriva lui Crăciun. Mușamalizarea sau tergiversarea a ieșit însă la iveală abia săptămâna trecută, când Stelică Crăciun a fost reținut în urma scandalului de la Mărăcineni, după bătaia de pomină cu președintele PNL Mărăcineni, Florinel Popescu. Lunea trecută, omul de afaceri Aurel Săvulescu a fost chemat la IPJ Argeș, unde a avut o întâlnire cu comandantul Mihai Neagoe și căruia i-a expus speța descinderii violente, de acum două luni, a lui Crăciun. Șeful IPJ Argeș i-a spus lui Săvulescu că pentru ca polițiștii să facă cercetări ar trebui să existe o plângere penală. Mirat, Săvulescu i-a replicat că există acea plângere, numai că speța sa e mușamalizată. După ce a verificat personal, comandantul Mihai Neagoe a aflat ce îi spusese și Săvulescu, anume că plângerea există. Iar explicația a fost fabuloasă, anume că doamna subcomisar care se ocupă de caz a plecat în concediu.

De unde furia lui Crăciun împotriva lui Săvulescu

Diferendul pe care Stelică Crăciun îl are cu Aurel Săvulescu este unul mai vechi, pe niște spații comerciale ale fostului Supercom. Anul trecut, omul de afaceri Aurel Săvulescu a obținut mai multe hotărâri judecătorești privind reorganizarea AGA și redistribuirea portofoliului de acțiuni în fostul Supercom, în contextul în care Crăciun a fost acuzat că și-a tras spații, dar nu avea acoperire în acțiuni. Iar eșecul din instanță se pare că l-a scos din sărite, motiv pentru care a și urmat episodul violent din Trivale, petrecut în sediul firmei lui Săvulescu.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii