Web Analytics

Iată filiera politică de la Iași care a promovat diva în chiloți în ministerul Sănătății

de | 13.09.2020 12:55 | Actualitate, Dezvăluiri

Sexy consiliera care va monitoriza spitalele regionale a fost propulsată în Ministerul Sănătății de fostul șef al DSP Iași, Lucian Indrei. Bun prieten cu ministrul Nelu Tătaru și susținut de politicianul Petrică Movilă, Indrei a lăsat ”moștenire” DSP-ul ieșean nevestei, iar el a fost numit șeful Direcției Resurse Umane din Ministerul Sănătății. Ajuns la București, Indrei o teleportează fără concurs pe cântăreața din Iași la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister. În urma scandalului mediatic iscat, Tătaru susține că nu a angajat-o pe Codruța Elena Filip și a dispus o anchetă. În paralel, tânăra a precizat că a fost o studentă cu note mari, deși nu avea absolut nicio legătură cu medicina, și a sugerat că este atacată pe motive de misoginism

Cântăreața fotomodel Codruța Elena Filip a fost înregistrată în Registrul General de Evidență a Salariaților (ReviSal) și i-a fost eliberată o legitimație de serviciu cu însemnele oficiale ale Guvernului României și ale Ministerului Sănătății cu semnătura lui Lucian Indrei, fostul șef DSP din Iași.

Lucian Indrei este șeful Direcției Resurse Umane din Ministerul Sănătății și prietenul ministrului Nelu Tătaru. Oficial, însă, ministrul susține că tânăra Codruța Elena Filip nu este angajata instituției conduse de ministrul Nelu Tătaru.

În acest context, documentul oficial a fost eliberat în urma unui fals grosolan sau oficialii de la comunicare mint pentru a-l proteja pe ministrul Tătaru?

Citește mai departe pe ziaruldeiasi.ro, parte a rețelei de știri Presshub

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii