Web Analytics

„Iarba dracului”, lângă icoana Fecioarei de la Mavrodolu

de | 27.09.2018 14:00 | Culise

Activitate comercială febrilă în incinta bisericii Mavrodolu. Clienții veniți pentru diferite servicii oferite în spațiile închiriate de parohie lasă însă urme care nu sunt compatibile cu imaginea icoanei în mozaic de pe pereții Bisericii Copiilor, care este sfințită, are altar și, evident, o altă destinație. În afară de mucurile de țigară și paharele de plastic murdare, enoriașii veniți la slujbă în curtea cunoscutei biserici piteștene, pentru a se ruga, au parte, uneori, și de cuvintele obscene ale celor care au alte treburi prin zonă. Totul se petrece sub ochii îngăduitori ai preotului paroh, părintele Sturzeanu, care tace și înghite, bucuros de sumele obținute din închirierea spațiilor. Deh, banul e „ochiul Dracului”, se știe…
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

9 Comentarii

  1. Eu consider :
    Cine a scris acest articol, este un „om” care vrea sa faca rau si eu cred ca este vorba doar de invidie…
    Tare as vrea sa discut cu dansul!!!

  2. Adevarul pur, biserica Mavrodolu a devenit peștera de tâlhari

  3. Sa facă și un wc. public parvenitii de la corbi

    • Este WC public. Pentru persoanele care stau la slujba! Este un afis care arata unde se afla. ????

  4. Parinte, merg acele afișe, lângă acea icoana?

  5. In aceasta poza se pot observa in partea stânga și niște coșuri de gunoi ticsite de mizerii. Sa pună un afiș cu fumatul interzis.

  6. Nu cred ca este vina parintelui ca , cei care au închiriat acel spațiu nu sunt in stare sa întrețină curățenia ! Dumneavoastră dacă închiriați un apartament , ceva , atunci când plecați sau peprioada in care stați acolo degradati totul si lăsați mizerie? Haide-ți sa nu mai fim aat de cârcotași!!!!

    • Alo, proprietarul are dreptul de a evacua chiriași dacă nu respectat clauzele și modul de organizare, rosturi e curtea unei biserici și deasupra este altarul, așa ca nu mai fa tu pretexte pentru a justifica mizeria. Apropo cu Olga ce legătura avea și cu tecau, teșcău?

    • Ideea este ca proprietarul de la biserica nu pleacă niciodată și vede ce face chiriași și nu i a măsuri.