Web Analytics
scris sâmbătă, 31.08.2024

Ianis Hagi a bătut palma în ultima zi. Cu cine a semnat

Ianis Hagi (25 de ani) va rămâne, în cele din urmă, la Glasgow Rangers. În pofida speculațiilor făcute pe seama transferului său la diferite echipe, inclusiv din România, fotbalistul s-a înțeles, chiar în ultima zi de „mercato”, cu clubul scoțian la care este legitimat.

Ianis Hagi a bătut palma în ultima zi. Cu cine a semnat

Citește și: Antrenorul FC Argeș, după reacția unor suporteri: „Aici m-a durut cel mai mult”

Rangers News scrie că Ianis Hagi și conducerea de la Glasgow Rangers au bătut palma pentru un nou contract, cu un salariu mai mic pentru jucător.

Problema aici era, cu salariul lui. Ianis Hagi avea 99 de meciuri oficiale jucate pentru Rangers, iar când ajungea la 100, salariul i se mărea automat cu 7.000 de euro pe săptămână, potrivit unei clauze din angajament – scriu cei de la Digi Sport.

În noul său contract nu mai există respectiva clauză, fiind prevăzut un salariu mai mic. Ianis Hagi era unul dintre cel mai bine plătiți fotbaliști ai lui Rangers, cu 1,3 milioane de euro pe an.

Citește și: FC Argeș are meci greu la Slatina. Ce spune Dică

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...