Web Analytics

Hoțul din Mușătești mai rămâne în arest 30 de zile

de | 19.09.2020 13:42 | Actualitate

În cursul zilei de 18 septembrie a.c., bărbatul de 56 de ani, din Mușătești, reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești pentru săvârșirea, în stare de recidivă, a unei infracțiuni de furt calificat, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Propunerea a fost însușită, iar procurorii din cadrul unității de parchet care a supravegheat activitatea de cercetare penală l-au prezentat în fața Judecătoriei Curtea de Argeş, care, deliberând, a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Vă reamintim că în ziua de 17 septembrie polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut un bărbat de 56 de ani, din Muşăteşti.
Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe raza aceleiaşi localităţi, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de lei.
În urma activităţilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproape jumătate și restituit persoanei vătămate.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii