Web Analytics

Hoți de țigarete prinși de polițiști

de | 26.10.2017 09:20 | Actualitate

politisti 2017Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat. Patru hunedoreni sunt acuzați că ar fi sustras țigarete în valoare de 31.000 de lei din magazine aflate pe raza județelor Argeș și Bihor.

În noaptea de 03 spre 04 octombrie a.c., T.V.O., de 27 de ani, D.M.S., de 19 ani, N.F., de 40 de ani, toți din municipiul Vulcan, județul Hunedoara și O.V.L., de 31 ani din orașul Lupeni, județul Hunedoara, au fost prinși în flagrant delict de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și Formațiunii de Investigații Criminale Mioveni, cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești și Alba Iulia și al Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara. Cei patru hunedoreni ar fi comis o tentativă de furt într-o societate comercială aflată pe raza comunei Baru, județul Hunedoara.
Polițiștii au mai stabilit că în noaptea de 20 spre 21 septembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras mai multe țigarete de pe raza orașului Mioveni, județul Argeș. După o săptămână, în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., cei patru bărbați ar fi sustras mai multe țigarete de pe raza localității Hidișelu de Sus, județul Bihor.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii