Web Analytics

HOROSCOPUL ZILEI! Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

de | 7.08.2020 11:23 | Actualitate

Berbec
Vineri, nativii zodiei Berbec au o energie negativă și ar face bine să-și țină părerile pentru ei. Altfel, riști să rănești anumite persoane cu afirmații neadevărate, spuse la nervi. Dacă, totuși, ai făcut asta, sfatul astrelor pentru tine este să-ți ceri iertare. Doar așa se va calma situația. Încearcă să găsești un echilibru din punct de vedere emoțional. În caz contrar, toți cei dragi se vor îndepărta de tine și vei afea de suferit.

Taur
În schimb, Taurii vor începe ziua cu un vibe pozitiv. Un dialog extrem de prietenos cu un coleg de muncă, despre un proiect solicitant, îți dă încredere că totul se va finaliza cu succes. În plan amoros, dacă nu ești implicat într-o relație, este posibil să întâlnești o persoană care îți va da lumea peste cap. În sensul bun al cuvântului, seara, o plimbare în parc ar putea fi ideea perfectă pentru a încheia ziua.

Gemeni
Gemenii trebuie să fie mai calmi, mai puțin înverșunați. Privește lucrurile cu detașare, doar așa vei putea vedea lucrurile clar. Nu uita că persoanele care te iubesc îți vor fi întotdeauna aproape. Cei care nu țin la tine își vor demonstra, mai devreme sau mai târziu, nepăsarea. Doar cu detașare vei reuși să vezi întreaga perspectivă și doar așa vei reuși să te distanțezi de cei care aduc energie negativă în viața ta.

Rac
Vineri, nativii zodiei Rac au parte de un eveniment care le va pune la încercare sentimentele. Este foarte posibil să fii prins la mijloc într-o confruntare și să fii nevoit să faci o alegere. Chiar dacă situația este delicată și pare imposibil de trecut, sfatul astrelor pentru tine este să-ți păstrezi calmul și să încerci să faci alegerea potrivită. Fă ceea ce simți, indiferent de consecințe!

Leu
Ai putea primi o invitație, dar nu vei știi imediat dacă vrei să o accepți sau nu. Ar putea fi distractiv sau ar putea fi plictisitor. Cu siguranță poți amâna luarea unei decizii, dar nu lăsa persoana care te-a invitat să creadă că ești nemulțumit să te afli pe lista de invitați. Arată-ți entuziasmul și asigură-i că ești fericit să fi luat în considerare. Câștigă niște timp spunându-le că trebuie să îți verifici calendarul. Lasă timpul să treacă și vei afla răspunsul curând.

Fecioară
Ambițiile privind sănătatea încep să aducă rezultate mult mai repede, iar colegii tăi încep să observe. Iar partea amuzantă este că oamenii care credeai că vor fi geloși vor deveni cei mai mari susținători ai tăi, iar cei de la care așteptai felicitări vor fi încântați. Acum este o perioadă bună să construiești relații și să te conectezi cu cât mai multă lume. Oamenilor le place stilul tău și sunt pregătiți să îți fie alături când ai nevoie de ei.

Balanță
De fiecare dată când o persoană din trecutul tău revine în viața ta, poate stârni tot felul de emoții derutante. Dar acum ceva din trecut te poate încânta. Au trecut prin schimbări majore, iar persoana care îți apare acum în față nu mai seamănă deloc cu cea de odinioară. Fă-ți timp de discuții. Îți va face plăcere să vă redescoperiți. Arată-le cât de mult te-ai schimbat și minunați-vă că sunteți de fapt aceiași.

 Scorpion
Ambițiile tale devin mai mari decât îți permite programul actual. Ți s-ar putea părea dificil să strecori noi proiecte. Menținerea îți va ocupa mai mult timp din zi decât noile idei, dar vei găsi confort în asta. Va fi o schimbare bună de ritm de la toată nebunia prin care ai trecut. Concentrează-te pe finalizarea lucrurilor. Îți va plăcea foarte mult să bifezi lucrurile făcute pe lista ta.

 Săgetător
Setea de acţiune, dar şi energia ar putea fi benefice pentru relaţie în cazul Săgetătorilor. În unele iniţiative pe care le aveţi puteţi implica şi persoana iubită şi aţi putea descoperi că e pregătită şi încântată să vi se alăture. Lucrurile făcute împreună ar putea avea rezultate peste aşteptări, spune horoscopul.

Capricorn
Unele cheltuieli neprevăzute ar putea crea un oarecare disconfort astăzi, pentru nativii din Capricorn. Vestea bună e că situaţia se poate schimba şi să aveţi parte de o uşurare a poverilor în plan financiar. Însă ar fi important să nu consideraţi că această perioadă va fi permanentă, spune horoscopul. Cu disciplină şi cumpătare v-aţi putea ţine sub control bugetul.

Vărsător
Astăzi, întâlnirea cu o persoană ar putea să aducă Vărsătorilor o stare de nemulţumire. Ar fi bine să nu luaţi lucrurile personal, poate fi vorba despre o situaţie căreia să îi găsiţi uşor rezolvare, spune horoscopul. În plus, în compensaţie, o veste bună venită din partea unui prieten sau a unei rude apropiate v-ar putea alunga problemele.

Peşti
O reuniune sau o şedinţă poate fi astăzi provocarea pentru nativii din zodia Peşti. Ar putea fi o bună ocazie să vă spuneţi punctul de vedere şi să luptaţi pentru opiniile voastre. Ideile pe care le susţineţi ar putea fi soluţiile la multe probleme şi aţi putea avea, astfel, de câştigat.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii