Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Helmut Duckadam, operat pe cord deschis

Helmut Duckadam (65 de ani), fostul mare jucător al Stelei și câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, a ajuns azi la Spitalul Universitar și a intrat într-o operație pe cord deschis, anunță realitateasportivă.net.

Helmut Duckadam, operat pe cord deschis

În vârstă de 65 de ani, Duckadam a mai avut diverse probleme cardiovasculare, atât de-a lungul carierei de jucător, cât și după.  Primele au debutat imediat după finala de la Sevilla, din 1986, când a apărat 4 penalty-uri din 4 executate de jucătorii Barcelonei și a adus „cupa cu urechi” la București.

Citește și: Ce îşi doreşte David Popovici să facă după retragerea din activitate: Un centru de dezintoxicare real pentru toate adicţiile şi să înveţe copiii să înoate

Duckadam a evoluat în 133 de meciuri pe prima scenă, are două prezenţe la naţională şi 11 în cupele europene. A câştigat un titlu de campion şi o cupă a României (1985) şi Cupa Campionilor Europeni (1986). A fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în 1986, fiind menţionat şi în revista „France Football”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...