Web Analytics

Halloween de poveste la Grădiniţa Lexford Castel

de | 8.11.2018 13:00 | Actualitate

Petrecere de Halloween la o școală din Pitești. S-a întâmplat miercuri, 31 octombrie, la Școala și Grădinița Particulară Lexford Castel. Aici, copiii din cadrul Grădiniței Lexford Castel s-au îmbrăcat în personaje din povești, zâne, vrăjitoare, zombi și multe altele, au cântat și au dansat alături de profesori, costumați și ei, desigur. Prezenți în sală, părinții s-au bucurat de aceste momente. Decorul a fost și el unul de poveste. Pălării de vrăjitoare și pânze de păianjen au atârnat pe pereții sălii de bal. Înșirați pe scenă, dovlecii-felinar, sculptați de copii, au luminat încăperea. La final, micuții au primit bomboane și dulciuri, așa cum este obiceiul în țările care sărbătoresc această zi.

„Un nou motiv să ne distrăm este această petrecere de Halloween. Am serbat-o cu copiii de la grădiniță. Profităm de orice ocazie pentru a ne distra. Deși nu este o sărbătoare românească, am ales să ne distrăm, să spunem poezii, să mâncăm bombonele. A fost o serbare extraordinară, pe care o repetăm de câțiva ani de zile”, a spus Cătălin Gherzan, managerul instituției de învățământ, îmbrăcat și el în ton cu evenimentul.
Lexford Castel Școală și Grădiniță particulară este una dintre cele mai prestigioase din municipiul Pitești și are din acest an și clasele V-VIII.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii