Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Haina de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu a fost cumpărată de Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari

Haina de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu, un simbol al eleganței și rafinamentului din perioada comunistă, a fost achiziționată de Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari.

Haina de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu a fost cumpărată de Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari

Românca Romina Gingașu a realizat recent o achiziție deosebită, intrând în posesia unei blăni de vulpe argintie care, în trecut, a fost proprietatea soției lui Nicolae Ceaușescu, Elena Ceaușescu. Această haină emblematică, ce poartă cu sine amprenta unei epoci tumultoase, a ajuns în mâinile sale după un zbor cu private jet-ul din Italia în România, evidențiind nu doar pasiunea sa pentru modă, dar și dedicarea față de bijuteriile vestimentare cu istorie.

Citește și: Concerte educative, la Filarmonica Piteşti! Încep înscrierile

Haina are o istorie fascinantă, provenind de la o fermă din județul Mureș, care s-a deschis în anul 1950. Cu un design elegant, această haină de vulpe argintie a fost creată și cusută special pentru soția președintelui, conferindu-i astfel un statut special.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...