Web Analytics

Guvernul nu susține proiectul de lege privind cumpărarea Vilei Florica

de | 29.09.2017 06:53 | Actualitate

vila FloricaDin raportul Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă asupra Proiectului de Lege privind achiziţionarea imobilului Ansamblul conacului Brătianu – Florica („Vila Florica”), situat în localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş, „se poate observa foarte clar nesinceritatea de care a dat şi dă dovadă Partidul Social Democrat în legătură cu acest subiect”, se arată într-un comunicat al Departamentului de Comunicare al PNL Argeș.
Din partea Guvernului a participat la lucrările Comisiei, Alexandru Oprean, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, care a precizat faptul că ministerul nu susţine adoptarea proiectului de lege, spun liberalii argeșeni.

„La lucrările Comisiei şi-au înregistrat prezenţa un număr de 14 deputaţi, din totalul de 15 membri. În conformitate cu prevederile art. 55 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, din partea Guvernului a participat la lucrările Comisiei, domnul Alexandru Oprean, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, care a precizat faptul că ministerul nu susţine adoptarea proiectului de lege. Proiectul de Lege supus dezbaterii are ca obiect de reglementare achiziţionarea imobilului Ansamblul conacului Brătianu–Florica („Vila Florica”), situat în localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş de către Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.
La dezbaterea proiectului de Lege Comisia a avut în vedere avizul favorabil, cu observaţii şi propuneri, al Consiliului Legislativ transmis cu nr. 652 din 6 iulie 2016.
În urma examinării proiectului de Lege şi a opiniilor exprimate, deputaţii prezenţi la lucrări, au hotărât, cu majoritate de voturi (o abţinere), să supună plenului Camerei Deputaţilor, adoptarea proiectului de Lege privind achiziţionarea imobilului Ansamblul conacului Brătianu–Florica („Vila Florica”), situat în localitatea Ştefănești, judeţul Argeş, de către Ministerul Culturii, în forma adoptată de Senat.”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii