Web Analytics
scris marți, 10.09.2024

Greva polițiștilor olandezi a amânat meciurile echipei Ajax Amsterdam

Un al doilea meci al echipei olandeze de fotbal Ajax Amsterdam a fost anulat din cauza amenințării cu greva a polițiștilor olandezi.

Greva polițiștilor olandezi a amânat meciurile echipei Ajax Amsterdam

Meciul de duminică, dintre Ajax și Utrecht, prevăzut a se disputa pe „Johan Cruyff Arena”, nu se va juca din cauza riscului de securitate, au decis autoritățile metropolei olandeze.

A fost discutată și opțiunea ca meciul de duminică să se desfășoare cu porțile închise, dar și așa, riscul unor tulburări publice era prea mare.
Oficialii clubului Ajax și-au anunțat dezamăgirea, considerând că meciul s-ar fi putut desfășura și fără prezența poliției, ”cu măsuri adiționale și acorduri între cluburi și suporteri”.
Polițiștii olandezi cer din luna mai condiții mai bune de pensionare anticipată, protestând prin închiderea unor secții de poliție și organizarea de proteste zgomotoase, cu sirene; de asemenea, în semn de protest, polițiști acordă mai puține amenzi decât o făceau înainte.

Primul meci amânat a fost derbiul campionatului Olandei, dintre Feyenoord şi Ajax, care era programat pe 1 septembri

Citește și: Pe Adrian Mutu nu l-a impresionat jocul României

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...