Gospodărie din Argeș – cuprinsă de flăcări!

de | 28.09.2021 10:52 | Actualitate, Home

În urmă cu puțin timp la numărul de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un incendiu izbucnit la o anexă lipită de locuință, în comuna argeșeană Corbeni, satul Bucșenești. Momentan nu se cunosc detalii despre cauza care ar fi dus la producerea incendiului.

CITEȘTE ȘI: Direcţia Silvică, condamnată pentru un arbore care a căzut peste o maşină

La fața locului intervine Detașamentul Curtea de Arges cu două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

 

foto: descriptiv

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed