Web Analytics

Golăneli în fotbalul judeţean! Căpitanul Viitorului Ştefăneşti l-a lovit cu gheata în cap pe arbitru

de | 31.05.2018 08:33 | Sport

13 DeditoiuViolențele în fotbalul la nivel de județ continuă! Dacă injuriile sunt prezente la fiecare meci, violențele în județul Argeș pe terenul de fotbal sunt la ele acasă în fiecare etapă. În urmă cu aproape două săptămâni, însă, scandalul a fost unul monstru la un meci între CS DLR Pitești și Viitorul Ștefănești, meci care nu avea nicio miză. Ei bine, de data aceasta, fiindcă arbitrajul a fost unul execrabil, s-a ajuns până acolo încât Daniel Dedițoiu (foto medalion), căpitanul celor de la Viitorul Ștefănești, să-l lovească cu gheata în cap pe arbitrul asistent. Ce s-a întâmplat? Un jucător de la DLR Pitești, după marcarea golului cu numărul 5, și-a dat șortul jos în fața băncii de rezerve adverse, iar arbitrul l-a sancționat pe acesta doar cu un cartonaș galben. De aici a venit și reacția căpitanului Dedițoiu. Iată în continuare ce spune fotbalistul și ce sancțiuni a dictat Comisia de Disciplină a AJF Argeș, conform site-ului acestei instituții.

„Am fost provocat. Greșeala mea și asta e. Suport consecințele!”

Daniel Dedițoiu: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc. Arbitrii au reușit să mă convingă să nu mai aud de fotbal. Pur și simplu nu vreau să mai aud de așa ceva. Am ajuns la vârsta asta să cedez eu la niște puști… Să caute să te provoace… Greșeala mea și asta e. Suport consecințele! Arbitraj defectuos. La 0-0, 11 metri, lui Bascoveanu trebuia să-i dea roșu, golul trei din offsaid, toate la un meci fără miză, meciul păcii între două echipe. Ne cunoaștem între noi… Arbitrii au făcut totul varză, pur și simplu ne râdeau arbitrii în nas. La golul 5 să-și dea chiloții jos în fața băncii noastre de rezerve, cum te-ai simți? Și nu un amărât, ci chiar un polițist de profesie. Se face arbitrul că nu vede și, la insistențele tale, îi dă un amărât de galben… Eu am zis atunci că nu mai joc, că e bătaie de joc, că în viața mea nu am fost așa jignit. Am ieșit afară și arbitrul de tușă îl cheamă pe central să-mi dea cartonaș roșu… De acolo a început scandalul… I-am spus puștiului ăla că pentru el eu sunt dl. Dedițoiu, nu Dedițoiu, că ar fi putut să-mi fie copil. Zice că mi-a dat roșu pentru că l-am înjurat. Nu l-am înjurat, ci l-am făcut nesimțit… Asta chiar a pus capac… Pur și simplu îmi este scârbă. Se bagă arbitrul de tușă peste ăla central etc. Și totul, repet, la un joc fără miză… Beam câte o bere după meci și cu asta basta! Să ajungi în halul ăsta să te enervezi, să… Arbitrii sunt vai mama lor de când a plecat Mihai Ghiberdel de la AJF, pur și simplu îți râd în față… După 40 de ani de fotbal nu am dat în viața mea într-un arbitru, dar nu se poate așa ceva. Caută să te provoace ca să dai îi ei. Sunt vai de mama lor, iar observatorii, care sunt foști arbitri, oricum le dau notă de trecere și după aceea se duc la băutură cu ei. Cine îi judecă? Tot niște foști arbitri… O clică, AJF s-a umplut de niște arbitrii în fața cărora nu poți să sufli. Da. Este greșeala mea, nu trebuia să ajung să fac chestia asta… Dar ca să se enerveze unul ca mine… Mă simt penibil! Am 30 de angajați. Cum să mă duc în fața ăstora? Au ajuns ăștia să discute pe banii tăi. Tu îi plătești, iar lor nu le face nimeni nimic… Pentru ce să te mai implici? Pentru ce să mai scoți bani din buzunar? Să le plătești lor amenzile de la ITM etc. Pur și simplu îmi este scârbă! Nu credeam să ajung în halul ăsta. E rușinos! Îmi este mie rușine de ce am făcut, dar s-a ajuns aici din cauza conducerii de rahat de acolo… Ghiberdel îi mai ținea cât de cât în mână…”.

18 etape suspendare şi 700 lei amendă pentru Dediţoiu

13 scandalMeciul: CS DLR Pitești – AS Viitorul Ștefănești 2007

Liga a IV-a FORTUNA SPORTS, Seniori, etapa 24 | Data 2018-05-19
Echipa sancționată: AS Viitorul Ștefănești 2007
Persoana sancționată: Nicolae Popa Alexandru
Abatere: Injurii aduse la adresa observatorului, după care a încercat să lovească cu pumnul observatorul.
Rezoluție: Se suspendă 10 etape, conform art. 65, lit. b, coroborat cu art. 56, și o penalitate financiară de 500 lei, conform listei anexe la Regulamentul Disciplinar al A.J.F. Argeș, poz. 5, col. 4.
Comisia: Comisia de disciplină
Etape de suspendare: 10
Suspendat din: 22-05-2018
Data înregistrării sancțiunii: 22-05-2018
Sancțiune pecuniară: 500. Neplătit!

Meciul: CS DLR Pitești – AS Viitorul Ștefănești 2007

Liga a IV-a FORTUNA SPORTS, Seniori, etapa 24 | Data 2018-05-19
Echipa sancționată: AS Viitorul Ștefănești 2007
Persoana sancționată: Dedițoiu Daniel
Abatere: Injurii și lovirea cu gheata în față a arbitrului asistent – Marin Nicușor. Menționez că jucătorul avea gheata în mână când a lovit pe arbitrul asistent.
Rezoluție: Se suspendă 18 etape, conform art. 65, lit. d, din Regulamentul Disciplinar FRF/AJF, și o penalitate financiară de 700 lei, conform listei anexe la Regulamentul Disciplinar al A.J.F. Argeș, poz. 6, col. 4.
Comisia: Comisia de disciplină
Etape de suspendare: 18
Suspendat din: 22-05-2018
Data înregistrării sancțiunii: 22-05-2018
Sancțiune pecuniară: 700 lei. Neplătit!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii