Web Analytics
scris miercuri, 07.08.2024

Gigi Becali promite că returul cu Sparta Praga va fi la PRO TV: „Ce-i aia Voyo?”

Gigi Becali le-a făcut o promisiune fanilor echipei FCSB, după ce mulți dintre ei nu au putut vedea meciul cu Sparta Praga de marți seara, acesta fiind difuzat doar pe Voyo, acolo unde trebuie să plătești pentru abonament.

Gigi Becali promite că returul cu Sparta Praga va fi la PRO TV: „Ce-i aia Voyo?”

Citește și: Dică, după meciul cu Steaua: „Punctul e important şi să ne dea încredere”

Returul de la București va putea fi văzut însă pe Pro TV, după ce patronul clubului a spus că va da ordin la vânzarea drepturilor de televizare – conform celor de la Fanatik.

„Spune-le la oameni în felul următor. Nu eu l-am dat meciul. L-a dat Sparta. Depinde unde îl vindem noi. Stai să văd, să vorbesc acum. Acum vorbesc, acum închid și vorbesc imediat. Să îl dea la TV, să le pună clauză.

‘Băi, nu va dau niciun fel de meci, ca să vadă lumea meciul, pe FCSB’. Trebuie să îl vadă, dacă nu, să îl bage la FANATIK. Nu înțelegi? Gata. Ordinul meu, ce au făcut, ce nu au vândut, nu cred că l-au vândut, va fi dat numai la Pro TV, să îl dea la televizor.

Nu ai voie pe Voyo. Ce-i aia Voyo? Eu nu fac contract cu Voyo, fac cu Pro TV. Nu să îl dai că vrei tu pe Voyo, că îți cer despăgubiri de vai de capul tău. Sute de mii, așa o să fie, le fac pe plac la suporteri!“, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fanatik Superliga.

Manşa secundă cu Sparta Praga este programată la Bucureşti, pe Stadionul Steaua, pe 13 august, de la ora 21:30, şi va fi arbitrată de danezul Morten Krogh.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...