Web Analytics
scris sâmbătă, 29.06.2024

Gigi Becali, foc și pară pe Elena Lasconi: Cum să fie ea președinte dacă nu are nici bărbat

Elena Lasconia fost aleasă de colegii săi din USR pentru a candida la alegerile prezidențiale din acest an. La auzul acestei vești, Gigi Becali a răbufnit spunând că o femeie nu poate ajunge președintele României și a explicat de ce.

Gigi Becali, foc și pară pe Elena Lasconi: Cum să fie ea președinte dacă nu are nici bărbat

Citește și O medalie de aur și 5 de argint pentru România la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori

Elena Lasconi a câștigat conducerea USR cu un sprijin covârșitor, obținând peste 68% din voturile interne și a fost aleasă să fie candidatul USR pentru Președinția României într-un congres desfășurat pe 29 iunie. Aproximativ 95% dintre participanții la congres au susținut-o pentru această poziție. Această veste nu a fost pe placul lui Gigi Becali, care, într-o intervenție televizată, și-a exprimat opoziția, susținând că o femeie nu ar putea ocupa funcția de președinte al României.

Întrebat de alegerea Elenei Lasconi la șefia USR, Gigi Becali și-a expus părerea în mod direct:

De asta mă voi ocupa și eu. Adică în politică nu o sa mai intru, dar când va fi vorba de USR, care este un partid satanist… Dar Elena Lasconi spune „Doamne ajută”. Păi cum te ajută Dumnezeu, dacă tu promovezi lucrurile astea? Ba că a zis că a votat pentru familie, ba că, de fapt, nu este pentru familie. Ea nici nu are familie dar vrea să fie președintele României. Păi cum să fii președintele României tu, nu ți-e rușine așa un pic? Ești o femeie”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită