Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

Gica Dobrin: ”Să-l lăsăm pe Gicu să se odihnească liniștit!”

Gica, soția lui Nicolae Dobrin, a reacționat după acuzațiile lui Liță Dumitru, care a declarat că „Gâscanul” nu a jucat la Cupa Mondială exclusiv din vina lui.

Gica Dobrin: ”Să-l lăsăm pe Gicu să se odihnească liniștit!”

Întrebat în cadrul unui podcast motivul pentru care Nicolae Dobrin nu a jucat la Cupa Mondială din Mexic, Liță Dumitru nu a vrut să răspundă inițial. A revenit și a dezvăluit că „Gâscanul” nu a evoluat la această competiție pentru că a fost interesat de alte lucruri, printre care să se relaxeze în piscina hotelului, decât să se antreneze serios alături de coechipierii săi.

”Dobrin nu a jucat la Campionatul Mondial pentru că el a fost de vină, nu a fost altcineva. El nu

s-a antrenat, a continuat să se arunce în bazin, care era în hotelul nostru, în cap. Dar e păcat să vorbesc de om”, a spus Liță Dumitru, zilele trecute.

Citește și: Suporterii sunt îndemnați să vină îmbrăcaţi în galben la meciul România – Lituania, de luni

La auzul acestor acuzații, Gica Dobrin, soția inegalabilului Nicolae Dobrin, a reacționat dur. L-a pus la punct pe Liță Dumitru, negând cele spuse de acesta.

Soția lui Gicu Dobrin a povestit că, la sosirea de la Cupa Mondială, pe aeroport, fostul internațional le-a transmis oficialilor de la FRF să nu-l mai caute și să-i uite numele, după modul cum a fost tratat în Mexic. Ulterior, conform Gicăi Dobrin, conducătorii federației s-ar fi deplasat la Pitești pentru a-i cere scuze marelui fotbalist și pentru a-i promite acestuia că vor face tot posibilul să-i faciliteze un transfer în străinătate.

Se știe că Nicolae Dobrin nu a vrut să plece peste hotare, unde a fost la un pas de colosul Real Madrid, deoarece iubea foarte mult Piteștiul și pe FC Argeș.

„Hai să-l lăsăm pe Gicu să se odihnească liniștit acolo unde este! Vă rog frumos să-l lăsați și pe domnul Liță Dumitru să-și trăiască bătrânețile. Nu vreau să spun că vorbește ca să se bage în seamă. Ei au fost colegi la echipa națională, iar eu nu doresc să mă amestec. Că a sărit Gicu prin piscine, că a făcut Gicu și a dres, e treaba domnului Liță ce spune. Dar nu este adevărat.

Când s-a întors soțul meu de la Mondial, le-a spus celor de la FRF să uite de el și să nu îl mai caute niciodată. Însă, după trei săptămâni sau o lună, o delegație a celor de la FRF a venit la noi acasă, la Pitești. Domnii de la Federație i-au cerut scuze lui Gicu pentru faptul că el nu a jucat la Mondialul din Mexic.

L-au rugat să revină la echipa națională. I-au mai promis că vor face tot ce se poate, ca reparație morală, să-i obțină dreptul de a merge să joace în străinătate. Dar Gicu nu a dorit să audă de un transfer în străinătate.

Dacă el a făcut și a dres pe acolo, așa cum spune domnul Liță Dumitru, atunci de ce au venit oamenii din Federație la noi acasă să îi ceară scuze lui Gicu? Dacă el era vinovat, cum a spus domnul Liță, nu era normal ca el să își ceară scuze? Hai să punem punct acestui subiect” ”, a spus Gica Dobrin, pentru ProSport.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...