Web Analytics

Gheorghiţă Boţârcă: „A construit un munte care cu greu poate fi dărâmat”

de | 21.04.2022 12:23 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

Campania ”O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș continuă campania ”O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe”, în cinstea a ceea ce a reprezentat fostul director general de la Dacia pentru județul nostru. Săptămâna aceasta, am stat de vorbă cu Gheorghiță Boțârcă, primarul orașului Topoloveni.

”Am avut mai multe întâlniri cu domnul Stroe, în mai multe ocazii, și raporturile de muncă pe care le cunosc eu au legătură cu întreaga activitate; ce s-a întâmplat la Uzina Colibași cred că este strict legat de munca acestui om care, la momentul acesta, după 30 şi ceva de ani de zile, aduce în față niște rezultate inegalabile pentru județul Argeș, care a rămas cu o adevărată industrie, raportându-ne la zona aceasta automobilistică. Din complexul de activități ale uzinei de autoturisme de la Mioveni, în derivație, poți să mergi și să faci comparație pe orizontală cu foarte multe activități legate de uzină care și-au continuat activitatea și după 1989.

Trebuie să recunoaștem că este un adevărat munte de idee și performanță care nu a stagnat deloc în județ, față de multe alte lucruri care au avut regres după această mare aventură a anului 1989. Cred că domnul Stroe merită toată recunoștința din partea autorităților și a celor care au avut contact direct cu domnia sa. Domeniul acesta al activității de automobile este un domeniu foarte sensibil, foarte vast și în același timp elementul concurențial își spune valoarea în piață. Iar dacă Dacia noastră, prin prisma ”reginei”, a Renaultului, a rămas pe piață, a rămas datorită performanței. Domnul Stroe a constuit un munte care cu greu poate fi dărâmat.”

Citește și Gheorghe Barbu: „Strada care să-i poarte numele este cea pe care a locuit, Vasile Lupu. Iar bustul îl văd în faţa Universităţii Piteşti”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / Ecaterina Stroe: „Mulţumesc! Să sperăm că se va împlini!”


Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *