Web Analytics

Georgescu: ”E o opţiune să candidez independent la Primăria Mioveni în 2020”

de | 19.12.2019 14:42 | Politica si Administratie

În ultimele săptămâni au apărut tot mai multe zvonuri potrivit cărora, nemulțumit de ceea ce se întâmplă în PSD Argeș, primarul Ion Georgescu de la Mioveni ia în calcul varianta să candideze ca independent la alegerile locale din vara anului viitor.
Plecarea din PSD Argeș a lui Ion Georgescu ar fi o pierdere grea pentru organizația județeană, în condițiile în care edilul de la Mioveni are o cotă uriașă de poplaritate, mai ales după inaugurarea spitalului din localitate. Legat de varianta unei candidaturi ca independent la Primăria Mioveni am stat de vorbă chiar cu primarul Ion Georgescu.
”Deocamdată voi discuta nemulțumirile pe care le am în interiorul partidului, în interiorul filialei județene a PSD. După sărbători voi vedea ce voi face. Este o opțiune varianta de a candida ca independent la Primăria Mioveni în 2020. Voi lua decizia finală în acest sens până la sfârșitul lunii ianuarie 2020”, ne-a declarat primarul de la Mioveni. El nu a dorit să detalieze punctual care sunt nemulțumirile sale legate de organizația județeană a PSD.
Ion Georgescu este primar la Mioveni din 2006, înainte fiind viceprimar timp de șase ani. Iar de când e edil-șef, Mioveniul a devenit orașul cu cea mai spectaculoasă creștere din județ, luând fața Piteștiului. Iar cea mai recentă realizare este finalizarea noului spital de la Mioveni, cel mai modern construit în România în ultimii 30 de ani.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Da, desigur, acum ca PSD-ul se scufunda vor toti sa paraseasca barca. Daca nu gasesc alt partid sa-i primeasca vor sa candideze independenti.