Web Analytics
scris vineri, 11.10.2024

George Simion denunță Blatul PSD – PNL: ”E deja pe față! Mai vreți dovezi?”

Într-o luare de poziție la zi, George Simion, liderul AUR și candidat la președinția României cu șanse mari de accedere în turul al II-lea de scrutin, a denunțat noul blat PSD – PNL:

„Vitejia ostașului Ciucă a luat abrupt o pauză. Luni seară, ostașul-scriitoraș anunța ritos că PNL va rupe coaliția cu PSD, acuzându-i pe pesediști că au în ADN-ul lor abuzul de putere.

George Simion denunță Blatul PSD – PNL: ”E deja pe față! Mai vreți dovezi?”

Citește și: România nu poate intra deplin în Schengen. Austria nu e de acord

Ei bine, astăzi (joi), marii liberali, marii viteji descendenți ai Brătienilor, au ieșit la declarații cu coada între picioare și au anunțat că ar fi aprobat întreruperea dialogului politic cu PSD, dar că vor rămâne la guvernare.

Cum vine asta? Adio, dar rămân cu tine? Chiar așa, ne iau de fraieri?

Da, câinele de la măcelărie nu pleacă și nici PNL nu părăsește guvernarea. V-am spus asta încă de marți. Astăzi, Ciucă, Bode, Rareș Bogdan și ceilalți lideri ai PNL nu au făcut altceva decât să o confirme.

Acum mai rămâne de văzut doar ce vor face useriștii doamnei Lasconi: vor alege pantalonii sau vor alege fustele? Dacă vor da înapoi cu depunerea moțiunii de cenzură, atunci răspunsul va fi cât se poate de clar.

AUR însă va face opoziție până la capăt! Avem textul moțiunii, am strâns semnăturile parlamentarilor noștri. Îi așteptăm pe cei de la USR să se decidă, totuși, cum au de gând să procedeze: să facă opoziție la guvernarea PSD – PNL sau mai degrabă să bată palma cu ei?”, a scris președintele AUR George Simion.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...