Web Analytics

Gentea despre donația sa la Spitalul Mioveni: “Platforma nucleară de la Mioveni mi-a dat totul, ca om și ca profesionist”

de | 10.04.2020 08:34 | Actualitate

Consilierul piteștean Cristian Gentea este prima persoană care a venit în întâmpinarea gestului remarcabil al lui Gheorghe Văsâi, cel care a cumpărat primul aparat de detectat coronavirusul destinat Argeșului și l-a donat spitalului de la Mioveni. Inginerul Cristian Gentea a cuplat imediat și s-a oferit să susțină financiar achiziționarea primelor teste și a kit-ului aferent. De ce a făcut-o? L-am întrebat: “ Mie, platforma nucleară de la Mioveni, unde am

pornit de jos, ca tânăr inginer și cercetător, până să ajung director, mi-a dat totul, ca om și ca profesionist. N-am vrut să se interpreteze politic, de aceea  am cumpărat kit-ul de testare pentru noul aparat Real Time PCR prin contribuție personală. De testele făcute la spitalul Mioveni vor beneficia și salariații ICN și, Doamne ajută!,  să fie cât mai puțini sau deloc. În rest, n-aș vrea să mai comentez fiindcă atenția noastră trebuie să se îndrepte acum către personalul medical de la spitalul Mioveni și, de altfel, din întreg județul. Ei sunt adevărații eroi”. ( G.G)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii