Web Analytics
scris vineri, 09.08.2024

Gentea dă în judecată statul/Romsilva pentru Pădurea Trivale! „Tăvălugul a pornit!”

Municipiul Pitești, prin primarul Cristian Gentea, cheamă în judecată statul român/ Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, în speţă Direcţia Silvică Argeş, pentru recuperarea Pădurii Trivale.

Gentea dă în judecată statul/Romsilva pentru Pădurea Trivale! „Tăvălugul a pornit!”

Citeşte şi: Pitești. Un centru de taxe și impozite, mutat la Argeș Mall

După cum v-am informat în mai multe ediţii ale „Jurnalului de Argeş”, edilul-şef a anunțat că în arhive au fost găsite documente vechi care dovedesc că Pădurea Trivale a fost şi este a municipiului Pitești, nu a Direcției Silvice sau în domeniul public al statului. Prin urmare, Cristian Gentea a promis că va întreprinde toate demersurile posibile astfel încât pădurea să fie a piteștenilor. 

Am încercat, încă de la începutul mandatului meu, să vă conving că sunt un tip serios, că nu am interese obscure și că am venit în Primărie cu un singur gând: acela de a îi face pe piteșteni să fie mândri de primarul lor, care își dorește sa trăim cu toții mai bine.

Am fost atacat în fel și chip, am fost acuzat că voi tăia și voi împărți cu prietenii mei pădurea Trivale! Nu! Pădurea Trivale a fost, este și va fi a piteștenilor!

Iar eu am făcut astăzi (joi, 8 iulie 2024 – n.r.) primul pas! Și vă asigur că voi reuși în demersul meu!
Aviz celor care doar se dau ca le pasă de voi: TĂVĂLUGUL A PORNIT!

Vom recupera tot ce este al nostru!!!”, a transmis pe Facebook Cristian Gentea, anexând şi dovada demersului său de pe site-ul instanţei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...