Web Analytics
scris miercuri, 04.09.2024

Gata cu politica, domnule prefect!

Altfel vă compromiteți definitiv, fără drept de liberare condiționată din ridicol. Sunteți avocat de profesie și puteți tălmăci această formulare, luând în calcul ironia de rigoare. A greși este omenește, însă e diabolic a persevera în greșeală. Ceea ce în cazul de față e similar cu prostia, domnule Dragoș Predescu!

Gata cu politica, domnule prefect!

Pe 2 septembrie, Tribunalul Argeș a dat o sentință în procesul deschis de Instituția Prefectului, adică de Dvs, împotriva Consiliului Județean Argeș, pentru anularea hotărârii nr. 199/27.06.2024, privind actualizarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2024. Vă amintiți de ea, a făcut carieră tristă în ultimele două luni prin balamucul iscat în administrația unui județ din România, din nefericire Argeş, pe numele său. Atacând acea hotărâre în integralitate, ați blocat bugetul județului, implicit unele investiții în sănătate, dar și la nivelul multor primării, unele conduse chiar de edili cu același carnet de partid ca și dumneavoastră.

Puteați să atacați doar două dintre anexele hotărârii, pe cele care vizau alocarea de bani către UAT-uri, fiindcă înțeleg că aici a fost suspinul “în contencios”, că anumite primării n-au primit nimic din banii redistribuiți de guvern din cota defalcată de TVA. Însă nu, Dvs ați atacat în instanță toată hotărârea, motivând că reprezentanții C.J. Argeș nu ar fi îndeplinit procedurile legale, cele de transparență, pentru demararea proiectului privind actualizarea bugetului. Numai că instanța v-a dat acum cu transparența în cap. Putea să vă admită în parte acțiunea pentru cele două anexe ale hotărârii, cele cu alocările de fonduri, dar nu! V-a respins acțiunea în integralitate, ceea ce înseamnă că în integralitatea ei a fost greșită, dând implicit dreptate Consiliului Județean. Citez de pe portalul instanței, nu de pe contul de FB al Instituției Prefectului sau al Consiliului Județean: „Respinge cererea formulată de reclamantul PREFECTUL JUDEŢULUI ARGEŞ în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL JUDEŢEAN ARGEŞ, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Argeş. Pronunţată astăzi, 02.09.2024”.

Ce-i de făcut, domnule prefect? Să perseverați în greșeală, adică să faceți politică în continuare și să declarați recurs. Iar asta înseamnă, până se dă termen la Curtea de Apel, alte câteva luni de blocare a bugetului județean. Sau să puneți punct circului politic, adică deja stresantelor meciuri între liberali și pesediști, care au ajuns să nevrozeze un întreg județ.
Nu mai declarați recurs și deblocați astfel bugetul. Sau dacă ego-ul Dvs suferă, măcar învătați de la predecesorul Dvs în funcţie, maestrul Radu Perianu! Intrați în concediu fix în ultima zi în care e termen de depunere a recursului. Vă eschivați și rămâne la comanda instituției unul dintre cei doi subprefecți PSD, probabil tot adevărăciunea de Minciunescu. Iar el face o conferință de presă la botul calului și anunță că se renunță la aceasta acțiune generatoare de blocaj. Parcă a mai rulat filmul ăsta și în speța cu B-dul Pardon, nu? Dacă nu faceți asta, sunt mari șanse să se oprească încă o dată angiograful de la Spitalul Judeţean. Iar cei de la C.J. organizează din nou conferință de presă și ne întoarcem în plin Kafka.

Citește și Dragoș Predescu, după ce Tribunalul i-a respins acțiunea contra CJ Argeș: „Aștept motivarea instanței”

Citește și Deputatul Mihalcea, avertisment catre prefect: “Dragos Predescu, trezeste-te, copile!”

Citește și Mesaj intern. Liberalii – obligaţi să preia pe conturile personale de FB comunicatul prefectului Predescu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...