Web Analytics

Gabriel Vasilescu cheamă în instanță SC Apă Canal

de | 11.04.2019 14:14 | Actualitate

Scandalul izbucnit după ce vineri, angajaţii societăţii Apă Canal 2000 S.A. au făcut verificări la branşamentul de apă din gospodăria lui Gabi Vasilescu și au consemnat existența unei țevi necontorizate, ia o altă turnură. Consilierul judeţean (PNL) s-a adresat unui avocat cu privire la procesul verbal din care lipsesc câteva precizări esențiale.

„În primul rând, este o conductă veche, de când se plătea la paușal în orașul Topoloveni. Montarea ei s-a făcut tot de către servciul de apă-canal, atunci era serviciu orășenesc, după care au venit cei de la SC Apă Canal 2000 SA și au montat contoare (eu sunt printre primii care au montat contoare). Totul este făcut de ei. Eu n-am astupat acolo, pentru că erau conductele lor și m-am gândit că au o funcționalitate pentru oprirea apei, ceva… Nu credeam că este un bypass sau ceva de genul ăsta, pentru că n-au funcționat niciodată. Vineri, când s-au făcut probe pe ea, s-au dus în casă, la baie și după ce au oprit robinetul de la contor, n-a ajuns niciun gram de apă la robinet. În procesul verbal scrie că <>. Așa este, doar că în respectivul document nu scrie nimic de rezultatul probelor: nici că a curs apă, nici că n-a curs apă… Oare de ce?”, a declarat, pentru Jurnalul de Argeș, Gabriel Vasilescu.

„Trebuia să iasă și cu ceva negativ la adresa mea, că nu ieșiseră cu nimic până acum”

Consilierul județean crede că este vorba de o intimidare politică.

Nu am nici piscină, nici aspersoare în curte, am iarbă care crește natural, n-am pus gazon. Eu plătesc, oricum, mai multă apă pe lună decât prejudiciul pe care mi l-au calculat, în jur de 170 de lei pe lună, pentru 21-22 mc, ca o familie normală. Dacă furam, nu plăteam mai puțin?
Se apropie alegerile, avem europarlamentarele, avem alegeri locale la anu’ și sunt principalul candidat la Pimăria Topoloveni, din opoziție. Am luat 35% acum patru ani, un scor foarte bun, pe care mi-am propus să-l măresc… Trebuia să iasă și cu ceva negativ la adresa mea, că nu ieșiseră cu nimic până acum… Probabil, au considerat că e momentul”, mai spune Vasilescu.

„O să le achit, dar o să merg în instanță să-mi câștig drepturile”

Consilierul județean anunță că deschide proces furnizorului de apă. „Deja am fost la un avocat, i-am dat acest proces verbal să mi se calculeze așa-zisele debite. O să le achit, dar o să merg în instanță să-mi câștig drepturile și banii înapoi. Dar să vedem care sunt debitele”, încheie Gabriel Vasilescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Au zis cei de la Apa Canal ca a curs apa in curte la aspersoare, deci by-pasul era functional..