Web Analytics

Gabriel Săndulescu: ”Trofeul Ruxandra Dragomir este deja trecut, prezent, dar sperăm și viitor”

de | 18.06.2018 10:25 | Sport

trofeu ruxandraÎn perioada 15-21 iunie 2018, la Star Arena din Bascov, se desfășoară cea de-a XXV-a ediție a turneului național de tenis pe care județul Argeș îl găzduiește, eveniment organizat de Tenis Club As și anume ”Trofeul Ruxandra Dragomir-Tennis Revolution 2018”, cu participarea în deschidere a Anei Bogdan, o sportivă de elită, fostă participantă și câștigătoare, alături de Simona Halep și alte nume deja cunoscute, a trofeului.

Ana Bogdan, însoțită de Ruxandra Dragomir care a devenit cetățeanul de onoare al municipiului Pitești, participă în cadrul evenimentului alături de cele mai reprezentative sportive ale județului Argeș și la un schimb de mingi cu copiii înscriși în competiție.

”Este unul din turneele de tradiție din tenisul românesc. Este de ajuns să fie citită diploma aniversară a celor care au jucat aici de la Simona Halep la Victor Hănescu și de la Adrian Ungur la Sorana Cârstea, de la Ana Bogdan, la Ilona Ghioroaie și alte câteva sute de nume. Pentru a înțelege, trofeul Ruxandra Dragomir Tennis Revolution este deja trecut, prezent, dar sperăm și viitor. Avem o ediție aniversară la care toți sportivii au înțeles că participă la o adevărată sărbătoare a sportului alb”, a declarat pentru Jurnal de Argeș profesorul Gabriel Săndulescu, managerul Tenis Club As.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii