Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Fundaşul Guilherme Garutti: „Creştem de la meci la meci…”

Întrebat despre victoria cu Concordia Chiajna, scor 3-2, despre cele doar 8 puncte acumulate în șase etape, despre confruntarea cu fosta sa echipă, CS Mioveni, din etapa următoare și despre obiectivul său pentru acest sezon, fundașul central Guilherme Garutti de la FC Argeș ne-a declarat:

Fundaşul Guilherme Garutti: „Creştem de la meci la meci…”

”Cred că a fost un meci foarte bun cu Concordia Chiajna din partea noastră, pentru că am dominat pe tot parcursul jocului. Într-adevăr, pe final a fost așa puțină emoție, dar până la urmă este bine că am obținut cele trei puncte puse în joc. Referitor la acest început de campionat, la cele șase etape care s-au desfășurat, consider că tabela nu a arătat modul în care am jucat.
Cred că în aceste șase etape am jucat foarte bine în cinci. Și cu Bihor, și cu Miercurea-Ciuc au fost 10 ocazii mari și nu am înscris. Cu Slatina am jucat puțin mai slab. Dar acum cred că vom crește de la meci la meci și vom avea o echipă mai omogenă. Acum cred că va începe o serie de victorii pentru noi. Urmează meciul cu CS Mioveni, un meci foarte greu, cu o echipă bună, o echipă luptătoare pe teren. Și cu siguranță va fi un adevărat război. Cred că avem șanse ca toate celelalte echipe să prindem play-off-ul, dar trebuie să ne facem treaba noastră, trebuie să muncim și vedem pe final ce se va întâmpla. Obiectivul meu la FC Argeș este să promovăm în prima ligă”.

Citește și Remus Guţea, mijlocaş la CS Mioveni, este optimist: „Trebuie să muncim mai mult ca să acumulăm puncte şi astfel ne putem vedea în play-off”

Citește și Costin Ghiţă, preşedinte la FC Muscelul Câmpulung: „Noul antrenor Marius Bratu are ca obiectiv menţinerea echipei în Liga a doua”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...