Web Analytics
scris luni, 09.08.2021

Fundașul alb-violet Mario Tudose, prestații solide cu Macedonia de Nord la reprezentativa României U17

Reprezentativa juniorilor născuți în anul 2005 a disputat acum câteva zile două meciuri de verificare cu selecționata similară din Macedonia de Nord.

Fundașul alb-violet Mario Tudose, prestații solide cu Macedonia de Nord la reprezentativa României U17

În prima partidă din această dublă, tricolorii U17 au fost învinși cu 1-0, iar în cea de-a doua, fotbaliştii români și-au luat revanșa, reușit să câștige cu 2-1.

 

Citește și Argeșul, sub cod galben de caniculă încă trei zile

 

În lotul convocat de selecţionerul Daniel Mogoşanu s-a regăsit şi un jucător de la FC Argeş. Fundaşul Mario Tudose (primul din dreapta) a început primul meci ca rezervă, fiind introdus în teren în ultimele 45 de minute ale acestei întâlniri, iar în cel de-al doilea a fost titular, fiind utilizat pe toată durata celor 90 de minute.

Fotbalistul format de antrenorul Daniel Nicolae Ghiţă a avut o evoluţie bună în cele două partide de verificare disputate la Buftea, prestaţia sa fiind apreciată de staff-ul tehnic al acestei reprezentative tricolore.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar despre gloabele lui Prepelita,nu aveti nimic de spus?Vad ca onor,Gentea,tatucul vostru,tace.Vladoiu ,taxe,Prepelita a fugitvcacun șobolan scârbă ce este.

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...