Funcţia subţire cu cadouri se ţine: directorul de la Cadastru a mers cu plocoane la şefii de la ANCPI

de | 20.12.2018 13:00 | Culise

Numit din nou director la OCPI Argeș la începutul lunii iulie, deși numele său apare într-un dosar deschis de DNA pentru abuz în serviciu, Radu Bănică le este recunoscător șefilor de la ANCPI pentru că i-au trecut cu vederea toate problemele. Și atât de recunoscător este fostul PDL-ist reconvertit în membru PSD de dragul funcțiilor, încât marți, 18 decembrie, a umplut una dintre mașinile de serviciu de la OCPI Argeș cu cadouri pentru mai-marii de la ANCPI și s-a dus glonț la București.
În aceste condiții, să ne mai mirăm că Radu Ștefănescu, directorul ANCPI, se face că nu vede trecutul deloc glorios al lui Radu Bănică? Un director de care organizația PSD Pitești, cea care l-a propus cu mult entuziasm pentru funcția de șef la Cadastru, nu prea are motive să fie mândră, ba chiar ar trebui să-i crape obrazul de rușine…
(ELECTRO-CUTARE)

 

Drept la replică

 

Site-ul www.jurnaldearges.ro a publicat joi, 20 decembrie a.c., informaţii eronate şi afirmaţii mincinoase în articolul intitulat „Funcţia subţire cu cadouri se ţine: directorul de la Cadastru a mers cu plocoane la şefii de la ANCPI”. Vă solicit, pentru o corectă informare a opiniei publice, rectificarea de urgenţă a informaţiilor eronate, drept pentru care vă transmit următorul drept la replică:

 

Contrar afirmaţiilor din articolul publicat pe site-ul www.jurnaldearges.ro, pe numele meu nu este deschis nici un dosar la Direcția Națională Anticorupție (DNA), fapt ce v-a fost transmis și oficial ca răspuns pentru solicitarea ANCPI cu nr. 15643/26.06.2018, formulată de redactorul Jurnal de Argeș, Denis Grigorescu.

Totodată, mai fac precizarea că afirmația potrivit căreia eu am “umplut una dintre mașinile de serviciu de la OCPI Argeș cu cadouri pentru mai-marii de la ANCPI” și m-am dus „glonț la București” este total nefondată și tendențioasă, cu atât mai mult cu cât președintele director general al ANCPI, la care ați făcut referire în articolul publicat, era, în acele zile, în concediu de odihnă. Această informație putea și poate fi verificată, ceea ce era absolut necesar și prin prisma deontologiei profesionale pe care o exercitați, tocmai pentru a oferi cititorilor un articol echilibrat.

 

În concluzie, rămân total surprins de modul tendențios de prezentare a acestui material, construit fără a exista o minimă documentare a autorului articolului, motiv pentru care, îmi rezerv dreptul de acționa pe căile legale.

 

Radu Bănică, director OCPI Argeș

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii