Web Analytics

Frații Pavăl de la Dedeman se asociază cu frații Dragomir din Pitești

de | 25.02.2021 18:56 | Actualitate, Economie


Equiliant Capital, fond de investiții dedicat întreprinderilor mici și mijlocii din România, anunță decizia de a investi în Clinica Victoria, o rețea de clinici stomatologice cu prezență în Pitești, Râmnicu Vâlcea și Slatina. Obiectivul investiției este crearea unei rețele cu acoperire națională, folosind platforma dezvoltată de Daniel și Cristian Dragomir, fondatorii Clinicii Victoria. Extinderea va avea loc atât organic cât și prin achiziția altor clinici care vor putea să se integreze în modelul operațional al Clinicilor Victoria. Clinica Victoria își propune să ofere un serviciu stomatologic integrat și de înaltă calitate, la un preț corect, folosind cele mai noi tehnologii. Clinica Victoria reunește, sub același acoperiș, servicii de stomatologie, imagistică și ortodonție.
În urma majorării de capital efectuate, Equiliant va deține 41,7% din Clinica Victoria.
Suntem bucuroși ca am reusit sa convingem un investitor de calibru sa ne vina alaturi pentru a dezvolta la nivel national conceptul clinicilor Victoria asa cum noi l-am gandit, in beneficiul pacientilor nostri actuali si viitori. Noi credem ca tehnologia trebuie sa faca serviciile stomatologice mai accesibile si nu mai scumpe, dar acest obiectiv nu poate fi atins decat pe baza unui model operational foarte eficient si bine controlat. De aceea ne place sa credem ca putem contribui la democratizarea accesului la servicii stomatologice de inalta calitate.” a declarat Daniel Dragomir, director general si fondator al Clinicilor Victoria.
Am fost impresionati de modelul operational dezvoltat in Clinicile Victoria si de efortul permanent in directia calitatii bine controlate, astfel incat sa fie atins obiectivul de a oferi un serviciu medical de calitate la un pret accesibil. Aceasta ne-a convins ca merita sa sustinem efortul de extindere rapida a acestui concept pe piata romaneasca, intr-un domeniu medical extrem de fragmentat.”, a declarat Laurentiu Ciocirlan, managing partner Equiliant.
Clinica Victoria a fost asistata, in calitate de consultant legal, de casa de avocatura NNDKP. Equiliant Capital a fost asistat de SCA Pacuraru, Iliescu, Mazareanu, in calitate de consultant legal si TaxHouse in calitate de consultant fiscal.
Despre EQUILIANT CAPITAL
Equiliant Capital este un fond de investitii de tip private equity, dedicat intreprinderilor romanesti mici si mijlocii cu mare potential de crestere. Este un fond cu un capital de 50 mil EUR iar investitiile efectuate sunt in plaja 3-10 mil EUR, in una sau mai multe transe. Fondul este finantat de Paval Holding, proprietarul Dedeman. Domeniile de interese sunt serviciile (asistenta medicala, retail, lifestyle etc.) si anumite nise de productie, care permit dezvoltarea unor branduri puternice sau a unor modele operationale cu anumite elemente de unicitate. Ceea ce ne atrage la o firma este un concept cat mai diferentiat, care sa permita cresterea rapida si ocuparea unei nise de piata, astfel incat, dupa cativa ani, achizitia acelei firme sa fie dorita de jucatorii mari generalisti, dar si de fondurile de investitii de mari dimensiuni.Clinica Victoria, o retea de clinici stomatologice cu prezenta in Pitesti, Ramnicu Valcea si Slatina. Reteaua clinicilor Victoria ofera pacientilor acces la 26 de medici si, pana acum, a oferit serviciile sale unui numar de cca 40000 pacienti. Reteaua Clinica Victoria a fost creata de Daniel Dragomir si Cristian Dragomir si ofera servicii integrate de stomatologie, imagistica, ortodontie.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

6 Comentarii

  1. Se urmărește monopolul acestor servicii. Un preț unilateral, dictat doar de majoritatea formată de fapt dintr-un jucător important.
    Serviciile dentare sunt de proastă calitate. Nu cred că actuala nouă generație de dr poate merge mai departe cu note la rezidențiat de 06.00 , este o minciună să creem idei că ăștia cu note așa slabe sunt pregătiți.

    • ” … este o minciună să creem idei că ăștia cu note așa slabe sunt pregătiți „. // Curat-murdar/minciuna – sa creem //, adevar – sa cream .

  2. M-am dus la clinica victoria cu o infecție de sinus, am plecat cu nervii scoși la o măsea intactă…. malpraxis e puțin spus…

  3. M-am dus la clinica victoria cu o infecție de sinus, am plecat cu nervii scoși la o măsea intactă…. malpraxis e puțin spus… Totul bine până aici, doar că maseaua avea 4 rădăcini și ei au scos nervul doar pe 3 dintre ele… Am avut nevoie de 4 ședințe la un medic adevărat să repare ceea ce ei stricasera la o măsea perfect sănătoasă

    • Totul ar fi fost și mai bine dacă eu nu aș fi suferit 11 operații dentare și 3 extracții dentare, caz unic în România.
      Toate datorită unei cretine de medic stomatologie fără școală învățată corect.
      Patronii ăștia mari, angajează pe bandă rulantă, boi, vaci, ce o fi acolo, își fac reclame, fac pseudo vedete in persoanele lor, calitate extrem de puțină și prețuri de latri. Nu au garanții, nimic. Plătești ca prostul și macelarul îți face, gen, ăștia sunt.
      Nu le pasă, nu sunt dinții lor, deci nu.
      Lasă că de aia ajung majoritatea milonarilor de carton, în pușcării, blestemele oamenilor, nenorociți de ei, voluntar și involuntar.

  4. Adica, hoții între ei