Web Analytics

FOTO. Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu

de | 3.09.2021 15:47 | Actualitate, Turism

Irina Antonescu a studiat la Școala Britanică din București, iar după liceu a ales să locuiască o perioadă la Bruxelles, acolo unde mama sa vitregă, Adina Vălean, era europarlamentar.

După ce s-a bucurat de viața din Belgia, fiica lui Crin Antonescu și-a luat zborul către Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, acolo unde se află la studii. Fiica fostului președinte al PNL este studentă la University of King din Anglia, fiind extrem de pasionată de modă, călătorii, distracție și alte hobby-uri vârstei sale.

CITEȘTE ȘI: Un alt scandal urât la Mavrodolu / Afacerile parohului Sturzeanu, devoalate de finii care vindeau la pangarul bisericii

Mare amatoare de vacanțe de lux, fiica fostului politician nu ratează ocazia să se pozeze în cele mai spectaculoase locuri și ținute.

Recent, Irina Antonescu a rupt gura târgului după ce a petrecut câteva zile în sudul Franței, unde s-a bucurat din plin de soare și de vremea superbă din ultimele zile de vară. Acolo a realizat câteva imagini spectaculoase în costum de baie, fotografii care au făcut furori în rândul internauților.

 

CITEȘTE ȘI: William Cuceritorul… Un puşti minune din Piteşti bate la turnee de tenis adversari mai mari ca vârstă decât el

M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a postat recent Irina Antonescu pe contul său de Instagram.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii