Web Analytics

(foto) BLOCAJE, DECALAJE ȘI NERVI ÎNTINȘI LA MAXIMUM ÎN POLICLINICA MILITARĂ „JIANU”

de | 20.04.2021 14:42 | Actualitate, Politica si Administratie

În cursul zilei de astăzi, argeșenii care s-au pus pe listele de așteptare, fie sau programat pentru imunizarea cu serul Phizer în cadrul Policlinicii Militare din Pitești, au avut parte de o surpriză neplăcută atunci când au ajuns la fața locului.

CITEȘTE ȘI: CS Dacia Mioveni a ratat promovarea în Divizia A1 la volei feminin

Deși le-a fost comunicată ulterior data și ora programării pentru vaccin, se pare că există niște lacune în sistem, astfel că, zeci de persoane care erau programate la aceeași oră nu se mai regăseau pe liste în momentul în care se prezentau la policlinică pentru a se imuniza.

Această situație neplăcută a generat o stare tensionată printre argeșenii aflați la coadă în curtea Policlinicii, mulți ditnre aceștia reacționând și au încercat să se bage mai în față.

CITEȘTE ȘI: Posibile reguli speciale la slujba de Înviere. Florin Cîțu vrea distanțare, în curtea bisericilor

Deocamdată se încearcă rezolvarea acestei situații, toate programările fiind decalate față de ceea ce li s-a transmis inițial oamenilor.

Antoniu Neguț

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ingramaditi-va la vaccin,fraierilor,sau mai bine zis,proștilor informati.Luati ventuza in brat,si dupa 2 luni,luati Covidul,ca Arsinel si sotia. Prostimea romana..da,ca vreti sa plecati in vacanta,relaxatilor.Sa vedeti ce val vine dupa Pasti,mufelor.