Web Analytics

Fotbaliştii alb-violeţi, fără salarii şi prime din ianuarie 2019

de | 4.04.2019 13:01 | Sport

Rezultatele negative din acest început de an sub comanda lui Emil Săndoi au generat măsuri fără precedent la FC Argeș. Dacă vorbim de prime de joc, acestea au fost, practic, inexistente, pentru că principala condiție ca ele să fie acordate era ca echipa să fie clasată pe primele trei poziții. Și cum acest lucru nu s-a întâmplat de mult, primele au fost mai mult imaginare. Referitor la salarii trebuie spus că acestea nu au mai fost acordate de mai bine de două luni, mai exact ultimii bani pe care i-au primit fotbaliștii de la FC Argeș au fost cei aferenți lunii ianuarie. Banii la FC Argeș se acordă până pe 15 ale lunii pentru luna trecută. Așadar, iată că fotbaliștii pregătiți acum de Augustin Eduard nu au primit niciun ban de două luni. Situația se pare că se va remedia, având în vedere că există promisiuni de deblocare a salariilor. Iată în continuare ce spune despre această situație Vasile Popa, director sportiv FC Argeș.

„Conducerea ne-a dat asigurări că salariile vor fi deblocate”

Vasile Popa (foto), director sportiv FC Argeș, ne-a declarat: ”Da. Este adevărat că jucătorii nu au mai primit bani încă din februarie, bani aferenți lunii ianuarie. Dar vreau să vă spun că în prezent conducerea ne-a dat asigurări că salariile vor fi deblocate în această săptămână. Nu știu cum se vor da, dar eu zic că lucrurile sunt pe o direcție bună, atmosfera este mai bună în rândul băieților după victoria cu Bacăul. S-au descătușat și cred că totul va fi bine. Vă dați seama că alta era atmosfera când mergeai din eșec în eșec sau, mai bine spus, din semieșec în semieșec. Acum lucrurile s-au liniștit și sperăm să facem un meci bun la Oradea”.
Primele pentru fotbaliștii de la FC Argeș, stabilite la începutul sezonului, sunt de 200 de lei per punct și numai dacă sunt pe locurile 1-3; în caz contrar, nu primesc nicio primă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole