Fostul primar interimar de la Câmpulung i-a făcut plângere penală actualului primar

de | 30.06.2016 07:45 | Dezvăluiri

Disputa între foştii primari interimari de la Câmpulung este departe de final, mai ales că ambii se regăsesc printre aleşii cetăţenilor şi în mandatul 2016-2020! Readus în postura de consilier local, liberalul Bogdan David îi face marcaj strâns pesedistului Liviu Ţâroiu, după ce acesta din urmă a reuşit să câştige Primăria din două încercări. Ultima confruntare s-a petrecut chiar în ziua învestirii în funcţie a noului primar.
În dimineaţa zilei de 24 iunie, Bogdan David a intrat pentru ultima dată în Primărie în calitate de viceprimar cu atribuţii de primar, funcţie pe care a deţinut-o doar o lună şi jumătate. Şi a avut parte de o surpriză! În birou se afla fostul Liviu Ţâroiu, primarul ales al câmpulungenilor, încă neinstalat în funcţie. Scandalul a început imediat şi, ca de obicei, la mijloc au picat şi funcţionari din Primărie, afectaţi deja de certurile din ultimul an şi jumătate. De data aceasta, David nu a mai ezitat şi a trecut la acţiune. L-a reclamat pe Ţâroiu şi penal, şi administrativ, considerând că intrarea acestuia în birou a fost una ilegală, în condiţiile în care în încăpere se aflau însemne ale primarului la care nu poate avea acces decât cel care deţine funcţia.
Pe cale administrativă, plângerea pentru „violare de birou” a fost înaintată prefectului de Argeş chiar în timpul şedinţei în care Liviu Ţâroiu a depus jurământul de primar. C.I.B.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii