Web Analytics

Fostul primar de la Berevoeşti, adus la judecată cu mandat

de | 27.02.2020 13:24 | Dezvăluiri

Încheiată fiind faza preliminară a proceselor în care sunt judecaţi pentru conflict de interese Gigi Fănel Proca (foto), fost primar la Berevoeşti, şi Bogdan Florin Proca, actualul primar al comunei, tată şi fiu care s-au angajat reciproc la Primărie, s-a trecut la judecată, dar procedura se derulează cu greutate. Şi asta din diverse motive care ţin de cei implicaţi în dosare.
În cazul actualului primar, au existat cazuri în care martorii nu s-au prezentat la proces. Apoi, la ultimul termen, Proca jr. a cerut suplimentarea probei cu martori, fiind citat la Judecătoria Câmpulung inclusiv secretarul general al Consiliului Judeţean Argeş, Ionel Voica.
De cealaltă parte, problemele de sănătate ale lui Proca sr. întârzie procesul, acesta solicitând amânări pe motivul imposibilităţii de prezentate în faţa instanţei. Doar că la ultimul termen instanţa a emis mandat de aducere pe numele acestuia, în sarcina Secţiei Poliţie Rurală nr. 14 Schitu Goleşti. În plus, s-a cerut Biroului Avocaţi Câmpulung să desemneze un apărător din oficiu pentru inculpat.
Cătălin Ion Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii