Fostul prefect Soare a plecat în aplauze de la conducerea Prefecturii

de | 29.03.2017 12:07 | Actualitate

PREFECT 6

Momente emoționante pentru fostul prefect Cristian Soare, miercuri, la festivitatea de învestire în funcție a noului prefect de Argeș, Emilian Dragnea

“Pasăre rară în zilele noastre!”

După cel de-al doilea său mandat de prefect, fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu a plecat de la conducerea Instituției Prefectului cu o plachetă ce consfințește succesul în această funcție, cu mulțumirile adresate public de Iulian Gheorghe, şeful Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, de fostul subprefect Emilian Dragnea, căruia i-a predat astăzi ștafeta și de președintele CJ Argeș, Dan Manu, dar și în aplauzele primarilor, indiferent de culoarea politică.

 “Vreau, cu totul special, să adresez un cuvânt realmente de prietenie și de mulțumire fostului prefect de Argeș, Cristian Soare. Și vreau ca, în numele dvs. (nr. al primarilor și șefilor direcțiilor deconcentrate din județ), și sunt convins că-mi dați dreptate, să pun ca prioritate atuul pe care îl știu de când îl cunosc: calitatea umană pe care o are, a avut-o și o va avea. Felicitări părinților dumneavoastră și dumneavoastră! Pasărea rară în zilele noastre! În același timp, vreau să-i adresez mii de mulțumiri, în numele Consiliului Județean, pentru echipa de succes pe am făcut-o, ce-i drept sub un an de zile, pentru că am mers, în  aceeași formulă, în aceeași echipă, ca reprezentanți ai județului Argeș, la toate manidfestările și festivitățile, excedeptând partea politică, și am considerat că noi, reprezentanții a două instituții serioase în Județul Argeș, trebuie să facem front comun”, a declarat Dan Manu.

prefect2

Vizibil emoționat, fostul prefect Cristian Soare, a adresat, la rândul său, în nume personal și în numele echipei cu care a lucrat, mulțumiri turturor celor cu care a colaborat de-a lungul celui de-al doilea său mandat de prefect.

” În mod special, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru colaboratea cu totul specială și pentru faptul că împreună am realizat multe lucruri bune. Sunt convins că echipa care astăzi este prezentă – domnul prefect (Emilian Dragnea) și d-l subprefect  (Gabriel Stoian) – vor face lucruri foarte bune în continuare. Eu am colaborat minunat cu domnul prefect Dragnea (nr. fost subprefect), a fost un coechipier aparte, cu care m-am înțeles perfect. Chiar astăzi mă gândeam că nu ne-am certat niciodată. Nici măcart o dată n-am avut păreri contradictorii, decât am construit”, a declarat fostul prefect Cristian Soare.

După un scurt concediu, Cristian Soare se va întoarce la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș, pe vechea sa funcție de șef al serviciului “Control sănătate şi securitate în muncă”, în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Mare om, mare prieten, mare sportiv…un om minunat, o pasare Phoenix moderna care probabil va mai presta un mandat de prefect, al III-lea, ca in povesti…decat…