Web Analytics

Fost proxenet, piteşteanul Emanuel Iscru a înfiinţat o reţea de călugăriţe şi face propagandă anti-vaccin

de | 12.02.2021 10:36 | Actualitate, Culise

Tineri îmbrăcați în haine monahale au luat cu asalt Argeșul, dar și județele învecinate – Sibiu și Vâlcea (acolo unde poliția a început deja cercetările) – făcând propagandă anti-vaccinare. Două tinere, de asemenea îmbrăcate în călugărițe și care spuneau că sunt din Caraș Severin, au fost văzute, zilele trecute, împărțind prin centrul Piteștiului broșura „Adevărul despre noul vaccin ARN COVID-19”. Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a delimitat imediat de îndemnurile presupuselor călugărițe, despre care spune că nu sunt călugărițe canonice în cadrul Eparhiei Argeșului și Muscelului și nu deține informații dacă acestea sunt cu adevărat monahii cu statut canonic în cadrul Bisericii Ortodoxe Române. Dar totuși cine este în spatele mișcării destul de bine organizate (cu tineri numiți mărturisitori pe site-ul ortodoxia.ro), dar care nu aparține BOR?! Sursele noastre vorbesc despre un piteștean, fost proxenet, care a și executat câțiva ani de închisoare la Penitenciarul Colibași. Emanuel Iscru își publică el însuși „CV”-ul pe facebook, acolo unde povestește cum a căzut în păcat și cum l-a descoperit pe Dumnezeu citind cărți religioase în celulă. De la proxenetism a căzut în extrema cealaltă, devenind habotnic sau găsind doar o nouă nișă de piață prin care să își câștige existența, tot prin încălcarea legii. Se pare că el a înființat și susține financiar o grupare de tineri pe care îi numește mărturisitori, iar pentru a face rost de bani cere, unde în altă parte decât tot pe facebook?! Acolo unde găsește destui creduli. Martori care au dorit să își păstreze anonimatul spun că așa-zisele călugărițe, aflate sub controlul lui Iscru, sunt fetele din fosta sa rețea de prostituție.

Citește și PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN ROMÂNIA ȘI SPANIA! PROXENEȚI ȘI CĂMĂTARI – „CĂLCAȚI” DE MASCAȚI!

Citește și Procurorii îi cercetează pe poliţiştii din Câmpulung care i-au acoperit pe proxeneţi în „Cazul Daria”

„La 6 dimineaţa au venit mascaţii, eram cu prietena în pat…”

„Mă numesc Iscru Emanuel, am vârsta de 31 de ani, sunt din Piteşti şi vreau să vă fac cunoscută povestea mea de viaţă, mai ales pentru tinerii din ziua de azi, cu speranţa de a nu cădea şi voi în cursele viclene pe care ni le întinde vrăjmaşul diavol zi de zi şi să ne pierdem sufletele pe veci. Oameni buni, înţelegeţi că eu, până să cunosc suferinţa, sfinţii părinţi, cuvântul lui Dumnezeu, rugăciunea şi apoi harul lui Dumnezeu, credeam că fericirea din plăceri este viaţa; gândirea mea era modelată după lumea păcătoasă în care trăisem. Ieşiţi, fugiţi acum din acest sistem întunecat al lumii, asta vă spun din inimă. Puteţi trăi în lume, dar să muriţi păcatului şi plăcerilor păcătoase din ea acum, cât mai ne lasă Dumnezeu timp. Nu vreau să o fac pe învăţătorul; simt că trebuie să mărturisesc adevărul… La un moment dat, nu au mai mers discotecile (n.red. – Emanuel Iscru lucrase ca DJ la Albota) şi am rămas fără job. Învăţat fiind cu banii şi rămas fără niciun venit, am acceptat propunerea unei minore (cu care avusesem o aventură mai înainte) de a face bani din a racola clienţi.
În primă fază nu ştiam ce să fac, dar după ce am fost la primul client şi am văzut cât de uşor se fac banii, nu am mai renunţat la activitatea asta; şi de atunci, vreme de 5 ani, am mai avut şi alte fete pe care le-am ajutat şi/sau le-am învăţat cum să îşi vândă trupul, atât în oraş, cât şi în Italia…
Cu o zi înainte de arest, am simţit o tristeţe aşa cum n-am mai simţit niciodată, de parcă ceva mă anunţa că o să fiu arestat. La 6 dimineaţa au venit mascaţii, eram cu prietena în pat, cea cu care plecam în afara ţării; era ultima şi aveam o relaţie de 2 ani şi jumătate (singura care nu a dat declaraţie împotriva mea). Restul, fostele şi foştii clienţi, majoritatea au dat declaraţie împotriva mea, deşi nu eram certat cu ei; atunci mi-am dat seama cât de fals a fost totul în jurul meu, de la prieteni, bani, viaţa pe care am dus-o…”, este o parte din povestea de viață a „pocăitului”. Care, apropo, conduce un BMW X6.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii