Web Analytics
scris duminică, 08.09.2024

Florin Piersic își pregătește oficial retragerea printr-un turneu de adio

Marele actor Florin Piersic își pregătește turneul de adio. Seria de spectacole urmează să debuteze pe 27 ianuarie 2025, chiar în ziua în care maestrul împlinește 89 de ani. Potrivit jurnaliștilor, Florin Piersic va oferi și câteva interviuri de colecție în care vor fi invitați și alți actori de marcă. 

Florin Piersic își pregătește oficial retragerea printr-un turneu de adio

Primul spectacol din cadrul turneului prin care Florin Piersic vrea să se retragă oficial din lumea artistică va avea loc la București și va continua în Iași, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca. Sunt luate în calcul și alte orașe din țară, însă totul depinde de starea de sănătate a marelui actor.

Citește și: Marele premiu al ARCHANGELS FEST 2024, o frumoasă Suzuki Marauder, ediție limitată, a ajuns la Aiud

Florin Piersic a trecut printr-o mare cumpănă în acest an și a suferit mai multe intervenții chirurgicale la genunchi și la inimă. În prezent, Florin Piersic se recuperează la o clinică de specialitate.  „Am dat oamenilor mult , dar am primit înzecit de la ei! Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe strada, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț”, era mesajul pe care Florin Piersic îl transmitea publicului său, într-o postare pe Facebook. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...